Vennétek kisfiatoknak babát?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam,így könnyebb lenne az ágyában tartani éjjel,ha lenne ott "valaki,aki olyan,mint ő,és eltudnánk altatni együtt lefekvés előtt:)2009. dec. 2. 12:03
1/6 anonim válasza:
Nem azzal alszik, de van neki egy babája, puha, 400 ft volt az Auchan-ba, van rajta egy tündérke a hasán ezért a "Tündi baba" nevet kapta.
Nagyon szereti. Tologatja a bevásárlókocsijában, ha megy shoppingolni.:) Beülteti, mint ő a bevásárláskor.
2/6 anonim válasza:
Ilyen célra valami rongybabát vennék szerintem, de kimondottan babát nem vennék, nem is vettem, amikor fima kicsi volt.
Bár lehet, hogy hülyeség, hisz nekem meg csak fiús játékaim voltak kicsinek, mert az érdekelt
3/6 anonim válasza:
Most vettem a kisfiamnak - féléves - waldorf-babát. Karácsonyra fogja kapni.
A liliputi.hu-n rendeltem még neki "csücsökmanót" is a kiságyába, én is hozzábújás céljából. (ha gondja van mindig magunk közé vesszük, amúgy! )
Szerintem nézd meg, nagyon aranyos! :)
4/6 anonim válasza:
Vegyél neki Tele Tabi babát, annak puha a teste és kedves arca van.
5/6 anonim válasza:
Az én kisfiam(1 éves) is kapott egy rokontól élethű csecsemőt. El kellett rakni, mert fél tőle. :)
6/6 anonim válasza:
én adtam neki. rajta gyakoroltuk a testrészeket, direkt ezért vettem neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!