Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jobban lenne? Sokat hányt,...

Jobban lenne? Sokat hányt, most alszik.

Figyelt kérdés
3 éves kislányom nagyon sokszor hányt hajnal óta, utoljára délben. Szerencsére tudtuk itatni, bár annak egy része is kijött. Dél óta nem hányt, kért enni is, adtunk neki pár kanál rizst és sárgarépát. Kétszer kért még enni, 3-3 kanállal mertem adni. Egy órája elaludt, előtte már bágyadt, fáradt volt, de élénkebb, mint reggel. Bízhatok benne, hogy jobban lesz? Vagy ez még korai lenne?
2011. febr. 13. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Jaj szegény sajnálom.

Az jó ha sokat iszik,még ha ki is jön nagy része akkor is jobb mint a semmi.

Szerintem jobban lesz ha kialudta magát.

Jól tetted,hogy csak kevés kajcsit adtál neki,igy nem terhelted le a gyomrát.

Ha reggel óta rendszeresen hányt és most órák óta szünet van akkor ez már javulás.Persze jöhet még rosszullét,de sztem nem valószinű.

Jobbulást.

2011. febr. 13. 15:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is reménykedem, hogy nem kezd megint hányni. 2 éve egyszer már átesett hasonlón, akkor kórház lett a vége-jó lenne elkerülni.
2011. febr. 13. 15:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Megértelek,mert ha az én fiamnál (22 hós)hasmenés vagy hányás van én is rettegek hogy kórházba kell mennünk:(

Mi is voltunk már bent és nem egy álom,se nekem,se a gyereknek.

2011. febr. 13. 15:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem átment rajta. Ha már evett, nem jött ki, és alszik, jobban lehet.

Lányom este kezdett hányni, hányt 4X, de a végén csak vizet, így nem is kapott. 11-től aludt reggelig, elvittem dokihoz. REggel 9-től délig megevett falatonként egy kiflit és ivott, és jobban volt, utána semmi gond nem volt vele.

2011. febr. 13. 19:04
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm neked is!

Végül felvertem őt, mert nagyon kókadt volt, az ügyeletet hívtam telefonon, azt mondták, itassam még jobban, mert a kevés folyadék miatt kókadt. Beletöltöttem kanalanként 2,5 dl cukros vizet, fel is élénkült szépen. Most már csak egy bajom van: megint elkezdett belázasodni. Épp most vagyunk túl egy antibiotikum-kúrán, úgy tűnik, visszaesett szegénykém. Holnap mehetünk dokinénihez...

2011. febr. 13. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!