Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Masnak is ilyen almatlan a...

Masnak is ilyen almatlan a gyereke? 2 eves a lanyom, alig alszik egy kicsit. Van olyan ejjel hogy 2 ora alvas utan kell menjek a munkaba, es most varom a masodik babat is. Mas is van ilyen helyzetbe? Mit tegyek, hogy jobban aludjon?

Figyelt kérdés
2009. febr. 12. 06:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! Ne haragudj, de vissza kell kérdeznem! Éjjel csak 2 órát alszik, s napközben semmit? És milyen gyakran fordul elö ez a 2 órás alvás? S mit csináltok reggelig?

A kislányod napja már rendszeres? Gondolom, bölcsis (ha te dolgozol). Akkor reggel fel kell kelteni, ugye?

2009. febr. 12. 14:40
 2/4 A kérdező kommentje:

Nappal alszik 2 orat. Nem minden este fordul elo, hogy felebred es ebrenmarad, ugy hetente, kethetente egyszer fordul elo, de eleg rossz alvo, mar szuletese ota nagyon rosszul alszik. Ha felebred es ebren van, akar zenet nezni a tv-ben, ha nem engedem, akkor nagyon sir, es ugy se tudom vissza altatni, mar megprobaltam...

Ha leteszem a tv ele, nezi a zenet es hallgat, es a vegen elalszik, de nagyon faraszto mar...

Amugy van napi programja, sokat viszem ki setalni, napkozben vidam, jatszik, nincs vele semmi baj. Csak nem tudom mit csinaljak az edjjelekkel!

2009. febr. 12. 15:53
 3/4 anonim ***** válasza:

szia majdnem 1 cipőben járunk, csak az én fiam (2.5 éves), üvöltve kel, rögtön fel kell emelni, kéri a kakaót, mire megcsinálom nem kell neki, földhöz vágja, és nálunk ez minden napos. Mondjuk ő 11-től 4-5-ig alszik, és csak utána van ez, de nem tudok ellene tenni, fél órás visítás után elhallgat, van, hogy visszaalszik 8-ig. De én sem tudok pihenni, mert a lányomat, aki 4 éves lesz, felkelti, és ő viszont nem tud visszaaludni. Nagyon fárasztó tud lenni, a szomszédok az állandó üvöltéstől már azt hihetik, hogy verem a gyereket, már azt várom mikor állít be valami gyermekvédő szerv, vagy a rendőrség.

Tanácsot csak annyit tudok adni, amennyit én kaptam, próbálj meg türelmes lenni, talán kinövi.

Addig is kitartást sorstárs!!

2009. febr. 13. 11:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia! Megint csak az elsö válaszoló vagyok! Kb. az lehet a helyzet, mint a volt szomszédunknál. Itt is a mamának heti egyszer kelnie kellett, mert a kislánya éjjel 2-kor tornyot szeretett volna építeni és nem aludni.

Szerintem, próbáld meg az alvásrendjét kicsit átépíteni. Tehát a nappali alvásokból egy fél órát visszacsippenteni és reggel is esetleg idejében kelteni. Így idöben annyi órát nyerhetsz, hogy minden éjszakát végigaludjon. Tehát a heti alvásszám ugyanannyi marad!

Én megértem a helyzeted, mert mi is hasonló cipöben voltunk, csak akkor még a kisfiúnk sokkal kisebb volt.

2009. febr. 13. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!