Hogyan lehetne elösegiteni, hogy a 16 honapos fiam, jobban aludjon éjjel, söt átaludja az éjjelt,5-6 szor megébred, nehezen alszik vissza?
Első vagyok.Próbálok agyalni mi lehet a gond...
Az Én kisfiam,csak tejpépet fogad este vacsira,200grot,pancsi után.Ő 2 hete valamiért 5-fél6 körül éred,este legkésőbb 8kor kidől.Napközben 2x alszik,fél-1 órát.
Szia, az én fiam is 16 hós. Szerintem is le kell szoktatnod az éjjeli ivásról, lehet, hogy megszokásból ébred. Ha éjjel nem mész be hozzá, akkor nem alszik vissza? Lehet, hogy hagynod kell kicsit sírni, nem lesz könnyű az elején, de szerintem csak azért kel, mert megszokta, hogy kap inni. Ha pedig szüksége van az innivalóra, akkor tedd oda mellé, de te ne menj be, hagyd, hogy kiszolgálja magát.
Az én fiam egyébként jó alvó, de sokszor megébred éjjel, most jön az utolsó négy foga, 16 már kint van. Megébred, sírdogál kicsit, de visszaalszik 1 perc alatt, sosem megyek be, csak ha tartósan sír és érzem, hogy gondja van.
Válaszolva a többi kérdésre: 6 körül vacsizik, amit mi eszünk, vagy ami épp van (ma sajtkrémes, párizsis kenyeret, egy fél szelet kenyér, 3 szelet párizsival, és egy fél paradicsom fogyott el), aztán 8 körül fürcsi, utána 2 dl tejital, reggel 7 körül kér megint 2 dl tejitalt, aztán alszik 8-9-ig. Nem is emlékszem, mikor volt utoljára, hogy éjjel be kellett mennem hozzá, szerencsés vagyok. Most épp beteg (először életében), gondolom most azért lesz éjjel dolgom.
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!