Nem alszik! Mit tegyek? 15 hónapos a fiam, még soha egy éjszakát nem aludt át. Elalvással nincs gond, mindig szépen lefekszik a saját ágyába, pár órát alszik, aztán megébred és onnantól folyamatosan ébred.
Nem lehet, hogy hideg az ágya? Amíg ringatjátok, addig érzi a meleget, de leteszed a hideg lepedőre, azonnal kinyílik a szeme... A ti ágyatokban pedig meleg van, két oldalról is kapja a hőt, persze, hogy jobban alszik.
Ne lepedőre fektesd, hanem plédre. Egy próbát megér, hátha...
(Az én kisfiam ugyan még nagyon picike, 7 hetes, amíg nem volt polár pléd az ágyában, addig ő is folyton megébredt. Egyszer a plédbe bugyolálva tettem le, meg se rezzent. Azóta is csodásan alszik a puha pléden, sokszor elég, ha már laposakat pislog, beteszem az ágyába és magától elalszik.)
nálunk az van, hogy elalszik szépen a kiságyban, aztán éjfél körül felébred, és ki kell vennem, mert addig sír amíg nem veszem magam mellé
egy darabig próbálkoztunk, hogy nem vesszük ki, de csak sírt egyre jobban, így mi már pár hónapja így alszunk, éjféltől velem van
tudom nem jó, de ez van, én nem bírom ordítani hagyni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!