Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29 hetes kismama vagyok....

29 hetes kismama vagyok. Folyamatosan kemény a hasam, akkor is, ha egy-két órán keresztül csak fekszek, pihenek. Mitől lehet és mennyire nagy gond ez, mit jelenthet? Nagyon aggódok!

Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 14:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is épp 29 hetes kismama vagyok,nekem idáig szerencsére nem keményedett a hasam,de szerintem mindenképp említsd meg orvosnak,főleg ha nyugtalanít.Olyan már volt,hogy a baba kinyomta magát,és attól ott keményebb volt a hasam...de hát az ugye más...

Üdv:29 hetes km

2009. máj. 20. 15:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia, en most 35 hetes terhes vagyok es nagyon reg kemenyedik mar a hasam..talan meg korabban, mint 29. het. Kerdeztem az orvosm , a szulesznom es meg nagyon sok embert, mindegyik azt valaszolta, hogy ezek normalis mehosszehuzodasok egeszen addig, amig nem jarnak fajdalommal, amikor a kemenyedes fajdalommal egyutt jon, akkor kell tagulasra, igazi szulesi fajdalomra gondolni...meg azt is mondta egy nagy tiszteletben levo nogyogyasz nekem,hogy van olyan kismama, aki elso perctol igy viszi ki a terhesseget..ugyhogy szerintem, ne aggodj
2009. máj. 20. 15:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Sia,en 28 hetes vagyok, en kb.egy honappal ezelott kuszkodtem ilyen gondokkal,nekem no-spa-t irt a doki es mellette Magnerotot szedtem(nem magne-B6-ot,mert abban fele annyi magnezium van),elmult.A magnezium egyebkent is csak jot tesz ,az idegrendszerre is.Ha csak kemenyszik es nem faj,akkor teljesen normalis mehosszehuzodasokrol van szo,"edzest"tart a meh a kozelgo szuleshez!
2009. máj. 20. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!