Éjszaka óránként kel már napok óta, ha odaveszem magunk közé várható hogy jobban alszik? Nem fog odaszokni?
Vagy ez is teljesen babafüggő? Jön a foga, állandóan sír, ha nem lát,ráadásul most frontok is voltak, öszejött minden,és már nagyon fáradt vagyok, szeretnék picit többet aludni. megoldás lehet ez??
Ja, lassan 8 hónapos.
De odafogy szokni!!!De miért baj az?Vagyis ha titeket nem zavar....
1 évesem van most 8 hónapos korána kezdte,hogy aludt éjfélig és utána nyűglődött,minden áldott éjszaka,többet álltam a kisány mellett,mint aludtam:(
1 hónap után beleuntam és vittem magammal a nagy ágyba.Azáta is minden éjszaka megébred éjfél körül és hozom át.DE mivel az nem volt kényelmes senkinek ,így én meg megyek a másik szobába a kanapéra:(((Helycsere,de legalább alszunk!!!
Nagyon nehéz éjjeleken a kislányomat is magunk közé vesszük. 15 hónapos és még nem szokott oda közénk. Problémamentes időszakokban szépen elalszik este egyedül az ágyában és nem is kell ránézni sem éjszaka.
Nyugodtan aludj néha vele együtt. Mindkettőtöknek jobb lesz. (Szerintem.)
Szia!
Szerintem ez babafüggő!
A lányomon már pár hetes korában észre lehetett venni, hogy ha alszik akkor igenis egyedül szeret lenni, és egyedül akarlaudni! :)Vicces de így utólag látom4 :)
8 hós korában kezdődött a szeparációs szorongás (meg persze fogzott is) és akkor én sem bírtam folyamatosan ott állni, ha meg mellettem volt max közelebb bújt és aludt tovább!Még a cicit sem kérte sűrűbben, pedig szopis, csak ott legyek mellette! :)
Aztán mikor ennek is vége lett, újra az ágyában aludt!kb 12-13 hósan!Bár én mindig mikor este elaludt a saját ágyába tettem (szopival alszik el összebújva és utána teszem az ágyba,mióta megszületett)és csak éjjel mikor először ébredt akkor vittem át!
Szinte napra másfél évesen újra jött a szeparációs szorongása és 5 hétig velem aludt, de még délben is a mi ágyunkban akart aludni! :)Engedtem!Most két napja alszunk az új házunkban, és már megint a saját ágyában alszik a saját szobájában, pedig még a hely is új!
De látod a lányom nem szokott át a mi ágyunkba, csak mikor ő akar ott alhat!Nálunk eza módszer bevált!Pedig még mindig szopizik, és így sem ragacs! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!