Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen hisztik vannak 2,5...

Milyen hisztik vannak 2,5 éves gyerekeiteknél?

Figyelt kérdés
Gondolok arra,hogy meddig tart, milyen erősségű :), és milyen gyakran?
2011. febr. 8. 20:53
 1/7 anonim ***** válasza:

Csak az egyik ennyi idős. Sokszor hisztizik,ha valamit nem kap meg,vagy nem sikerül neki. Általában 5 perc,amíg abbahagyja. Soha nem figyelek ilyenkor rá,és nem engedek a hisztijének. Ha mégis hosszabban hisztizik,akkor

r rászólók,hogy hangosabban,mert a szomszédok nem hallják.

Ez a taktika annak idején a nagyobbaknál is bevált.

2011. febr. 8. 20:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezek nálunk az enyhe hisztik. Ma több mint fél órán keresztül hisztizett. Semmi nem volt jó, nem engedte hogy zuhanyozzak, törölközzek.Kérte a tejet,aztán nem kellett, pisis pelust akarta vissza venni stb. Én közben némán folytattam a dolgom,de már tarjagos volt az arca, alig kapott levegőt..komolyan, ilyesztő. Azon gondolkodom,nem e valamilyen viselkedési zavara van, és el kellene vinnem dokihoz. Azért voltam kiváncsi,h.másnál is van e nagyon durva hiszti.
2011. febr. 8. 21:07
 3/7 anonim ***** válasza:
most 2 dolog miatt hisztizik,az egyik a mese.Imád elmót nézni,de meg van szabva naponta mennyit nézünk,de ő minden órában akar legalább egy óráig.ha azt mondom,most nem majd délután,ahogy szoktuk,irtó sírásba tör ki,amikor én sarkon fordulok és ott hagyom.1 perc és csend van.A másik az öltözés.Nem mindegy milyen a csizma,milyen a sapka,van e rajta kesztyű,milyen színű a sál,ma meg már a törölköző se volt szép színű.ez teljesen új,aminek nem engedek teret ha ésszerűtlen,pl a törölközőnél meg se fordult a fejembe hogy mást vegyek elő,viszont ha van másik sál,azt megkaphatja,ha hideg van és kell a kesztyű meggyőzőm,hogy mindenkin kesztyű van mert fájni fog a keze.szóval van amikor ő is dönthet.Amúgy hála nem egyhisztis.2 éves.most gondolkodom a bünti szék bevezetésén,szerintem már megértené.de még nem csinált olyant amiért oda küldeném.
2011. febr. 8. 21:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Nálunk nagyon durva hisztik vannak,már néha olyan sokáig tart,hogy azt sem tudom miért kezdődött. Ordít, magán kívül van,boltban bárhol eldobja magát, sokszor nagyon kínos:)
2011. febr. 8. 21:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Jaj de jó hogy nem vagyok egyedül, már bocsánat! :)

Az én kisfiam is 2,5 éves és naponta legalább 2x lenyom egy 20perces hisztit.Ebből legalább 1 van hogy totál ok nélkül, csak kijön a szobából, földhöz vágja magát, és üvölt meg kiabálja hogy hagyjál, úgy hogy hozzá sem szólo

2011. febr. 9. 07:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Jaj de jó hogy nem vagyok egyedül, már bocsánat! :)

Az én kisfiam is 2,5 éves és naponta legalább 2x lenyom egy 20perces hisztit.Ebből legalább 1 van hogy totál ok nélkül, csak kijön a szobából, földhöz vágja magát, és üvölt meg kiabálja hogy hagyjál, úgy hogy hozzá sem szólok.

A többi pár perces hiszti már fel sem tűnik, amit olyankor vág le, ha mondjuk nem engedem a géphez, sütőhöz ilyesmi.

Amúgy már én is elgondolkoztam rajta hogy ez nem normális, és dokihoz kéne vinni.De ahogy itt olvasom nap mint nap a hisztivel kapcsolatos kérdéseket, úgy tűnik a korral jár. :(

Az elöbb a felét lehagyta! :(

2011. febr. 9. 07:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát akkor én is örülök, és egy kicsit megnyugodtam! Köszi mindenkinek! És kitartást! Remélem egyszer elmúlik! :)
2011. febr. 9. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!