Milyen hisztik vannak 2,5 éves gyerekeiteknél?
Csak az egyik ennyi idős. Sokszor hisztizik,ha valamit nem kap meg,vagy nem sikerül neki. Általában 5 perc,amíg abbahagyja. Soha nem figyelek ilyenkor rá,és nem engedek a hisztijének. Ha mégis hosszabban hisztizik,akkor
r rászólók,hogy hangosabban,mert a szomszédok nem hallják.
Ez a taktika annak idején a nagyobbaknál is bevált.
Jaj de jó hogy nem vagyok egyedül, már bocsánat! :)
Az én kisfiam is 2,5 éves és naponta legalább 2x lenyom egy 20perces hisztit.Ebből legalább 1 van hogy totál ok nélkül, csak kijön a szobából, földhöz vágja magát, és üvölt meg kiabálja hogy hagyjál, úgy hogy hozzá sem szólo
Jaj de jó hogy nem vagyok egyedül, már bocsánat! :)
Az én kisfiam is 2,5 éves és naponta legalább 2x lenyom egy 20perces hisztit.Ebből legalább 1 van hogy totál ok nélkül, csak kijön a szobából, földhöz vágja magát, és üvölt meg kiabálja hogy hagyjál, úgy hogy hozzá sem szólok.
A többi pár perces hiszti már fel sem tűnik, amit olyankor vág le, ha mondjuk nem engedem a géphez, sütőhöz ilyesmi.
Amúgy már én is elgondolkoztam rajta hogy ez nem normális, és dokihoz kéne vinni.De ahogy itt olvasom nap mint nap a hisztivel kapcsolatos kérdéseket, úgy tűnik a korral jár. :(
Az elöbb a felét lehagyta! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!