A másfél éves fiam jó fél éve nem nőtte ki a nadrágjait, ez nem baj, ugye? A ti gyerekeiteknél mi a helyzet? (Egyébként 82 cm. )
Figyelt kérdés
2010. szept. 18. 16:13
1/10 anonim válasza:
Hát nem tudom, az én fiam 3-4 havonta mindig kinövi a ruháit.
3/10 anonim válasza:
Tavasz óta 86-osokat hord a kislányom
83 cm két éves lesz.
semmi baj.
4/10 anonim válasza:
Az én lányom 1 évesen nőtt bele a 74-es ruhákba, másfél volt,mikor elkezdte a 80-sa méretűket hordani. Most 2 és most kezdi csak kinőni a 80-asokat, most vettem pár 86-ost, pedig már 87 cm...
5/10 anonim válasza:
Nincs ebben semmi baj. Nyáron észre sem vettem, hogy nőtt a kétéves kisfiam, főleg, hogy a tavalyi 86-as rövidnadrág is jó volt rá így pelus nélkül. Most észrevettem, hogy nagyobb nadrág kell, de most sem járásnál feltűnő, hanem a bicikli ülésében mindig felcsúszik már a szára, s kinn van az egész bokája. Így váltottunk. Nyugi...
6/10 anonim válasza:
A méretezés is már így van:
18-24 hónapos, azaz fél év az időintervallum, sőt 2-3 év közötti méretezés éppen 1 évet ölel fel.
Lelassul a növekedésük ezek szerint.
7/10 anonim válasza:
Az én kislányomnak van olyan ruhája amit 1 évesen kezdtünk hordani és kb 2hete kezdtem észrevenni, hogy már rövid. Legalább nem kell már állandóan cserélni a ruhatárat. Elég télen meg nyáron. :)
19 hónapos
8/10 anonim válasza:
Nálunk is ez a helyzet mint nálatok. Fél éve ugyanaz a méret kell rá. És még azt mondják a gyerekek gyorsan kinövik a ruhákat.:-)
9/10 anonim válasza:
Az én lányom most 22 hónapos. Alacsony, kicsi a súlya is. Idén azokat tudta hordani a tavalyi nyári ruhák egy részét! Most is csak 82cm és mindössze 9kg, vékonyka alkat. A nadrágokat ő se hízza ki, csak max bokavillantós lesz. Nem csinálok ebből ügyet, amíg egészséges. Legalább nem kell sűrűn ruhát cserélnünk.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. szept. 21. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!