Miért csinálja ezt másfél lányunk? Semmi magánéletünk nincs már esténként!
A mi lányunk is velünk alszik el, 2 éves. Befekszik közénk, 8-kor lámpa és tévéoltás, és kb 10 perc alatt elalszik. Ezután átviszem a szobájába, és mi visszakapcsoljuk a tévét, ha nem akarunk még aludni. Egyébként innentől kezdve az enyémnek nincs gondja, sokszor felébred iközben viszem át a saját szobájába, de berakom az ágyba, elfordul és alszik tovább. Az én lányom még rácsos kiságyban alszik, de mostmár venni akarunk neki ifjúsági ágyat, és akkor úgy tervezem, hogy mellévekszem az ő ágyába, és ott fog elaludni, vagy ha minden jól megy meseolvasás után benthagyom, és egyedül lealszik.
Ez a köztünk alvás sajnos a mi rossz "nevelésünk". A gyerek egyszer rákap arra, hogy miért aludjak én egyedül, ha anyáék között is lehet, és abból bizony nem szívesen enged. De következetességgel, és némi türelemmel ők még a 2 év körüliek még átszokathatók az egyedül alvásra.
szerintem se szabadna tv mellett altatnod, nem tudod másik szobába áttenni?
azért már átlépett a kisgyerek korba, teljesen normális ha megváltoznak a szokásai és zavarja a fény, a hang
eddig egy darabig külön aludt csak beteg lett és nagyon sokszor kellt éjjel ezért átvittük magunkhoz...:) na akkor ott is ragadt..
azért nem értem mert eddig letojta a tévét...hát kipróbáljuk újra h kikapcs aztán ha elaludt akkor átvisszük...csak az este az egyedüli amikor "jó műsorok" mennek és akkor ülök oda és pihenek...kimaradok valamiből.:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!