Mikor kezdtetek a gyerekeiteknél először izzadásgátlót használni?
Figyelt kérdés
3 éves a gyerekem és én még hintőporozom. Nem mintha izzadós lenne, csak érdekelne a téma.2011. szept. 4. 12:36
1/7 anonim válasza:
Izzadásgátló desodorra gondolsz? Hát az még odébb van, majd ha kamaszodik....
2/7 A kérdező kommentje:
nem, golyósra
2011. szept. 4. 12:45
3/7 anonim válasza:
majd ha kamaszodik.
öcsém most 9 éves ő már kezdi használni,de 3 évesnek még nagyon nagyon korai.
4/7 anonim válasza:
Golyós vagy fújós,az mindegy.Kamaszkorban kell csak.3 évesre minek?
5/7 anonim válasza:
Ugye ez csak vicc? Leghamarabb kamaszkorban,akkor is akkor kell elkezdeni amikor a hormonváltozásoknak köszönhetően elkezdenek nagyon,és "szagosat" izzadni. Ezekben az izzadásgátlókban nehézfémek vannak,meg egy rakás dolog ami még felnőttnek sem lenne való.
6/7 anonim válasza:
én nem szoktam ilyesmit használni (3 év és 16 hó), ha megizzad, átöltöztetem, lefürdetem. Majd ha vesz magának :)
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, nem viccnek szántam a kérdést csak kíváncsi voltam, nem vagyok járatos a témában a kicsiknél. Amint én írtam csak hintőport használok.
2011. szept. 4. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!