Hogyan lehet ép ésszel átvészelni az állandó hisztik időszakát?
Az a baj, hogy behódolsz ah isztijének, nem jól kezeled. az a baj, hogy 1 óra, mire elindultok valahová. Nálunk is megy a hiszti, de nincs olyan, hogy könyörgök neki, ha menni kell, menni kell. Ha ordít, akkor is felöltöztetem, nem engedek. Főleg, hogy a legtöbbször időre kell mennünk a nagyokért ovba, suliba.
A dologom is csinálom, ha hisztizik, akkkor is.
Később sokkal rosszabb lesz, ha most ráhagyod.
Egyetértek a 13:05-el.Légy nagyon következetes.
Nálunk is megy a hiszti,sőt van amikor kifejezetten színészkedik(tisztán észrevehető),én v. nem figyelek rá,így nincs közönség->nincs értelme hisztinek,v. a másik amit szoktam alkalmazni,hogy teljesen nyugott hangon közlöm vele többször mosolyogva,hogy nem hallják még elegen,ahogy hisztizik,hangosabban...erre ált. meglepődik és abbahagyja v. megkérdezem tőle,hogy tudja -e miért hisztizik?Ált. változtatom a dolgokat.
engem is érdekelnek a válaszok, sorstárs. :)
én általában otthagyom ilyenkor - már ha épp a szituban megtehetem, és persze bízom benne, hogy egyre jobb lesz tényleg...
baromi nehéz nyugodt maradni!
köszi a válaszokat!
nem érzem úgy, hogy következetlen lennék. nem engedek neki, csak azért, mert hisztizik. de őt nem nagyon lehet úgy felöltöztetni pl. , hogyha ő nem akarja....vergődik, verekszik, olyan erő van benne, ahhoz képest hogy csak egy 2 éves kiscsaj. ha hisztizik, nem szólok hozzá, hagyom hadd hisztizzen. de ettől még nem lesz vége a hisztinek hamarabb. kizökkenteni sem lehet ilyenkor semmivel, mert csak jobban behergeli magát, bármit próbálok. :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!