Anyukák, ti milyen vitaminokat szedtek?
Nem szoptatok, 2 éves elmult a lányom. nagyon hullik a hajam, töredezik a körmöm és kicsit hámlik az ujjam hegye. Milyen vitamint szedjek?
Csak ne olyat amitől jobb lesz az étvágyam, igy is 85 kg vagyok a 173 cm-hez :)
Köszönöm.
Nagyon megköszönném, ha utánna tudnál kérdezősködni, mert eddig mindenki mást mondott.
Szoval kivették az epeholyagomat, de már régen, majdnem 2 éve.
(Kicsit eltértünk a hajhullástol :) )
Csak most tudok válaszolni, délutánra szabadultunk a gyerekkel a kórházból, de nem felejtettem el :-)
Na szóval:
1)
Ha még nem bontottad fel, akkor kérd, hogy cseréljék ki Berry Nectar-ra. Ez árban ugyanannyi, hatása kicsit több:
- a natúr gél hatásai mellett
- összetevői: 89% aloe vera gél + farkasalma + tőzegáfonya
- gyulladások esetén hatékonyabb: tüdő, légút, vese, nőgyógyászati, prosztata, húgyutak, asztma
- vese áteresztő képességét növeli, jó vesekő problémák esetén
- általában a kismedencei szervekre jótékony hatása van, valamint
- az ún. közösségi betegségekre is kiváló megelőzésre is (gyerekeknél).
2)
Ha már felbontottad, akkor nyugodtan fogyaszd el, de érdemes mellé beszerezni Pomesteen italt.
- magas flavonoid tartalmú "szörp"
(7 féle színes gyümölcs)
- antioxidáns, sejtvédő
- energetizál – fáradtság, kimerültség esetén (pl. vizsgaidőszakban)
- súlyos betegségből felépülőknek (roborál)
- kemoterápia mellett
- kismamáknak, gyerekeknek vashiányra
- adagolás általában 2x30ml (30ml kb. 1 kupak).
Összekeverheted a géllel és ihatod egyben.
3)
Utánrendelésnél javaslom a Berry rendelését, vagy vehetsz Aloe2Go-t (ez a natúr gél és pomesteen keveréke, tasakos kivitelben).
-------------
Az eredeti panaszokra visszatérve:
Foreveres termékeket szedek.
A natúr gél vagy berry ebben is segít, hajhullásra ásványianyag (Nature Min), a-beta-care és/vagy Active Hyaluron.
Bőrre a lila krém jutott eszembe még (Moisturizing Lotion), ami a kezemen a hidegallergiát is szépen helyretette.
Ja hajhullásra: ha van otthon First, azt lehet nedves vagy száraz fejbőrbe is bedörzsölni naponta legalább 1x, ez is elég jó. A férjem a kopasz foltjára kente, és mivel ott voltak aktív hajhagymái, azokat szépen felturbózta, most meg már van ott is haja :-)
Az Echinacea nagyon jó, gyereknek is mehet akár összetörve is (nem tudom, hogy tudtad-e). Ha már baj van (megfázás, egyebek), akkor egy felnőtt 3x10 szemmel mehet, 3 nap alatt helyrehoz (szintén tapasztalat).
Remélem segítettem és kielégítő volt az info, ha nem, akkor kérdezz nyugodtan.
Nagyon szépen köszönöm. Sokat segitettél! Már felbontottam a gélt, megprobálom fogyasztani.
Ez a hajhullás dolog nagyon zavar, hátha abban is jo lesz, de azért beszerzek valami helyi dolgot is, ahogy irtad. És azért szedem tovább az echinaceát (egyébként nekem folyadékban van, szeszen, 15 cseppet szedek egy nap).
Mégegyszer köszönöm, és remélem minden rendben, hogy korházbol jösztök. Bárhogyis, Jobbulást nektek!
Örülök, hogy tudtam segíteni.
Ortopédián voltunk, mert lányom a csípőjét fájlalta, kiderült, hogy valami vírust szedett össze, amitől begyulladt a csípőizülete.
Úgyhogy rendeltem berryt, halolajat, vitamint, ásványi anyagot, echinaceát, meg kenőcsöt, nyomom a gyerekbe és így végre újra alszunk éjjel, fájdalommentesen.
Jól vagyunk összességében, remélem Ti is.
Szép napot és minden jót.
Adrienn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!