6 hetes kismamák hogy vagytok? Voltatok már dokinál? Milyen vitaminokat szedtek? 6 hkm
Ma voltam dokinál, csinált UH-t, adott időpontot vérvételre, ellenőrző- vizsgálatra, egy hónap múlva. Kicsi pontocskám addigra nagyobb lesz :)
Másrészt enyhe émelygés, és a mindig imádott hal ma nem ment le a torkomon :(
De akkor is örülök!!!
Szia!
Gratulálok!!!!
Én holnap leszek 6 hetes. :-)
Múlt héten voltam dokinál, (időpont nélkül) vittem a pozitív tesztet is, de a doki nem csinált uh.-t. :-( Úgyhogy én még nem láttam a Picurkát...
30-án megyek az első uh.-ra, azt mondta a doki, hogy akkor már szívhangot is fogunk hallani. Alig várom. A doki nem mondott semmit, hogy szedjek-e vitamint. De elkezdtem szedni az Elevitet, mert a sógornőm is ezt szedte. Mondjuk szép nagy babája lett (62 cm, 4210 g) míg ő csak 162 cm magas, meg 45 Kg-al kezdte el a terhességet. Bár tesóm meg 194 cm magas. Úgyhogy nem biztos, hogy a vitamintól. :-)
Te mit szedsz, vagy mit mondott az orvos, mit szedjél?
Ani...
Szia! Én voltam, aki tavaly válaszolt Neked! Ha még megtalálod a kérdést, kérlek, jelezz...
Én november 15.-én szültem meg természetesen, napra pontosan. Kislányom lett, egy tünemény. Holnap lesz egy éve, hogy pozi tesztem lett... Olyan jó érzés ránézni, ahogy alszik békésen.
Ti hogy vagytok? Nálatok milyen volt a babavárás, a szülés? Fiad lett vagy lányod? Hogy telnek a napjaitok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!