Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen vitaminokat szedtek?...

Milyen vitaminokat szedtek? Haspuffadásra?

Figyelt kérdés

4hetes 3napos vagyok..ma iszonyat hányingerem van,még nem is tudtam enni semmit csak colát ittam mert vmivel enyhitette,naon fáj a derekam és beszurkál a hasam..nem lehet baj?Csak 3hét mulva megyek orvoshoz mert nászuton van..nem baj h nem kapok addig utrogestant?

Ma femibiont,vasat vettem be.

2010. okt. 25. 11:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha Utrogestanra van szükséged és a helyedben elmennék sztk-s dokihoz,utána mehetsz megint a magánhoz.Émelygés ellen jó:reggel ébredés után 1-2 keksz,gyakran egyél keveset,kerüld a szénsavas italokat.Hányinger csillapító a B6 vitamin,vagy szedhetsz Magne B6-ot is.
2010. okt. 26. 18:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia..addig amig nem vérzel nincs semmi gond elvileg.

Én is görcsölgettem,szúrkált ide-oda és hányingerem is volt szinte állandóan 12 hétig.

Nem irtad miért van szükséged utrogestánra?

Nekem 2 vetélés miatt irták fel a hüvelykapszulát, betöltött 6.hét után kezdtem el használni.

Addig megpróbáltam a lehető legtöbbet pihenni.

Vitamint én a hipp natal-t fogyasztom,2-3 naponta kalciumot 500mg-os pezsgőtablettát illetve folsavat ezt is plusszban,mert van a natalban is.Olyan vitamint használj amiben van jód,mert az segiti elő a folsav felszívódását.A femibiont most nagyon dicsérik...biztos jó.Én próbáltam a lehető leg természetesebb formáját választani ezért a hipp natal,ami bio termék.

Vasat szerintem akkor érdemes szedni,ha meglesz a laboreredményed és az indokolja.

Egyél sok gyümölcsöt és zöldséget és sok folyadékot igyál:))

NNNa ennyi dióhéjban:DDDD

Jó egészséget a babucidhoz!!!

2010. okt. 26. 18:52
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.utrogestanra azért gondoltam mert elsőnél veszélyeztetett voltam és 6dik héttől kaptam(decsak akkor derült ki h babás vagyok)
2010. okt. 27. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!