Milyen vitaminokat szedtek? Haspuffadásra?
4hetes 3napos vagyok..ma iszonyat hányingerem van,még nem is tudtam enni semmit csak colát ittam mert vmivel enyhitette,naon fáj a derekam és beszurkál a hasam..nem lehet baj?Csak 3hét mulva megyek orvoshoz mert nászuton van..nem baj h nem kapok addig utrogestant?
Ma femibiont,vasat vettem be.
Szia..addig amig nem vérzel nincs semmi gond elvileg.
Én is görcsölgettem,szúrkált ide-oda és hányingerem is volt szinte állandóan 12 hétig.
Nem irtad miért van szükséged utrogestánra?
Nekem 2 vetélés miatt irták fel a hüvelykapszulát, betöltött 6.hét után kezdtem el használni.
Addig megpróbáltam a lehető legtöbbet pihenni.
Vitamint én a hipp natal-t fogyasztom,2-3 naponta kalciumot 500mg-os pezsgőtablettát illetve folsavat ezt is plusszban,mert van a natalban is.Olyan vitamint használj amiben van jód,mert az segiti elő a folsav felszívódását.A femibiont most nagyon dicsérik...biztos jó.Én próbáltam a lehető leg természetesebb formáját választani ezért a hipp natal,ami bio termék.
Vasat szerintem akkor érdemes szedni,ha meglesz a laboreredményed és az indokolja.
Egyél sok gyümölcsöt és zöldséget és sok folyadékot igyál:))
NNNa ennyi dióhéjban:DDDD
Jó egészséget a babucidhoz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!