Szedtek vitaminokat a (tervezett) teherbeesés előtt?
Figyelt kérdés
és ha igen milyet?2010. szept. 24. 10:45
2/13 anonim válasza:
Volt, hogy elkezdtem szedni az Elevitet, de aztán abbahagytam. Majd akkor fogom szedni újra, ha lesz egy pozitív tesztem.
3/13 anonim válasza:
Az elsővel szedtem, az Ozone-től Prenatalt.
A sogórnőm Elevitet szedett.
Most a másodikat tervezem. Mivel mindkettőnk gyereke beteg lett, a második gyerekkel nem szedek majd csak természetes vitaminokat. Most zabfű tablettát szedek.
Persze ez egy kivétel, ami erősíti a szabályt: jók a vitaminok - csak nem mindenkinek....
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az eddigi gyors válaszokat. én most csak omega3-at szedek, meg búzacsírát eszegetek. Azért is kérdezem mert a komplex készítmények nem igazán jöttek be nekem (székrekedést okozott) de azért mégis szeretnék vitaminokat bevinni...
Várom még a további tapasztalatokat, javaslatokat! Köszönöm!
2010. szept. 24. 10:59
5/13 anonim válasza:
Én ginseng royal Jellit szedek, meg maca vibét, de csak félidőig, a ciklus második felében nem. E vitamint, folsavat, fokhagyma kapszulát.
6/13 anonim válasza:
Ja, és ha most nem sikerül akkor jvő hónapban fogok szedni, lucerna tablettát, és búzafű tablettát. Dm-ben láttam.
7/13 anonim válasza:
én nem mertem szedni, mert egy rokonom szedte, és nagyon meghízott tőle (étrendjén nem változtatott, szóval tuti attól). inkább fokozottan figyeltem arra, mit eszek, hogy abban elég vitamin legyen.
8/13 anonim válasza:
Én szedtem Elevitet, egyáltalán nem híztam tőle.
10/13 anonim válasza:
Én is Elevitet szedtem az első 3 próbálkozós hónapban ,de abbahagytam, mert sokat híztam tőle. Most nem szedek semmit, majd csak akkor ha pozítivat tesztelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!