Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szedtek vitaminokat a (terveze...

Szedtek vitaminokat a (tervezett) teherbeesés előtt?

Figyelt kérdés
és ha igen milyet?
2010. szept. 24. 10:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen, Elevitet.
2010. szept. 24. 10:47
 2/13 anonim ***** válasza:
Volt, hogy elkezdtem szedni az Elevitet, de aztán abbahagytam. Majd akkor fogom szedni újra, ha lesz egy pozitív tesztem.
2010. szept. 24. 10:48
 3/13 anonim ***** válasza:

Az elsővel szedtem, az Ozone-től Prenatalt.

A sogórnőm Elevitet szedett.

Most a másodikat tervezem. Mivel mindkettőnk gyereke beteg lett, a második gyerekkel nem szedek majd csak természetes vitaminokat. Most zabfű tablettát szedek.

Persze ez egy kivétel, ami erősíti a szabályt: jók a vitaminok - csak nem mindenkinek....

2010. szept. 24. 10:51
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm, az eddigi gyors válaszokat. én most csak omega3-at szedek, meg búzacsírát eszegetek. Azért is kérdezem mert a komplex készítmények nem igazán jöttek be nekem (székrekedést okozott) de azért mégis szeretnék vitaminokat bevinni...

Várom még a további tapasztalatokat, javaslatokat! Köszönöm!

2010. szept. 24. 10:59
 5/13 anonim ***** válasza:
Én ginseng royal Jellit szedek, meg maca vibét, de csak félidőig, a ciklus második felében nem. E vitamint, folsavat, fokhagyma kapszulát.
2010. szept. 24. 11:01
 6/13 anonim ***** válasza:
Ja, és ha most nem sikerül akkor jvő hónapban fogok szedni, lucerna tablettát, és búzafű tablettát. Dm-ben láttam.
2010. szept. 24. 11:03
 7/13 anonim ***** válasza:
én nem mertem szedni, mert egy rokonom szedte, és nagyon meghízott tőle (étrendjén nem változtatott, szóval tuti attól). inkább fokozottan figyeltem arra, mit eszek, hogy abban elég vitamin legyen.
2010. szept. 24. 11:13
 8/13 anonim ***** válasza:
Én szedtem Elevitet, egyáltalán nem híztam tőle.
2010. szept. 24. 11:14
 9/13 anonim ***** válasza:
igen, Femibiont
2010. szept. 24. 11:30
 10/13 anonim ***** válasza:
Én is Elevitet szedtem az első 3 próbálkozós hónapban ,de abbahagytam, mert sokat híztam tőle. Most nem szedek semmit, majd csak akkor ha pozítivat tesztelek.
2010. szept. 24. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!