Anyukák, ti milyen vitaminokat szedtek?
Nem szoptatok, 2 éves elmult a lányom. nagyon hullik a hajam, töredezik a körmöm és kicsit hámlik az ujjam hegye. Milyen vitamint szedjek?
Csak ne olyat amitől jobb lesz az étvágyam, igy is 85 kg vagyok a 173 cm-hez :)
Köszönöm.
van vmi kifejezetten ere való vitamin, haj-meg krömgondra, béres termék, szépségvitamin a neve. keress rá.
én amúgy nem szedek, szerencsére nincs iylesmim, pedig épp hogy elhagytuk a cicit. :)
A kislányom tavasszal lesz két éves. A hajam nekem is hullik, a körmöm sem szép, a bőröm mindig is csúnya volt, de ahhoz hozzászoktam, hogy nem lehet vele semmit csinálni.
Most Centrumot szedek. Nem kimondottan erre való. A hajhullásra már gyógymódot alkalmazok.
Foreveres termékeket szedek.
Amikor nekem volt hasonló, akkor ásványianyag, a-beta-care és aloe gél volt, most a gél mellé kids vitamint és ásványianyagot szedek.
Én most csak Echinaceát szedek immunerősitőnek.
Kaptam 1 liter aloe vera gélt, de nem merem szedni, nem tudom mire jo.
A forever fogyasztó vagyok.
A sárga kannás natúr gélt kaptad? Az a legjobb szerintem.
A legfontosabb: sejtszinten épül be, az emberi szervezet számára fontos 360 alkotóelemből 240-et tartalmaz (vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, aminosavak), a szervezetnek nem kell átalakítania, mint a szintetikus vitaminokat, mivel ez szervezetazonos.
Nyugodtan ihatod, napi 3 centet, akkor kitart egy hónapig. Ha netán eü. gond van, akkor többet érdemes inni (éhgyomorra, 20 perccel evés előtt idd meg). Bontatlanul 4 évig, felbontás után hűtőben 4 hónapig áll el.
Ezenkívül:
-vírus-, baktérium- és gombaölő hatású
-immunerősítő
-gyomor, bélrendszer tisztítása
-jobb felszívódást biztosít a tápanyagoknak,
-méregtelenít (pl. májproblémákra)
-lúgosít, gyomorsav túltengést ellensúlyoz
-külső, belső sebgyógyítás, vérzés ellen
-gyomor és tápcsatorna regeneráló
Van még másik háromféle, áfonyás, őszibarackos és a narancsos, mindegyik tud extrát is, ha nem a sárgát kaptad, azt is megírom szívesen.
Idd nyugodtan, várandósság, szoptatás alatt is lehet, betegen is.
Gyerekeknek újszülött kortól adható, az én lányom 4 hetes korától kapja (akkor engedték ki a kórházból).
Remélem segítettem, szép estét!
Köszönöm minenkinek.
A foreveres-nek :) nekem natur van, ronda az ize. Akkor elkezdem, ha ártani nem árthat, mert nincs epém...
A nincs epéd-et szó szerint értsem??
Ha igen, akkor kérlek várj a géllel, és ha gondolod írd meg (akár priviben is), hogy mi a gond, beszélek az egyik orvos barátommal, hogy ilyenkor mi van és megírom Neked.
Ha "csak" emésztési panaszokra értetted, akkor mehet a gél, azt rendbe teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!