Nem járunk közösségbe, és a védőnőnk szerint sem baj, ti mit szóltok ehhez?
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:17
Juj, de nem szeretem az ilyen hozzászólókat! Arrogánsan köpköd másokra, miközben azt bizonygatja, hogy ő mennyire intelligens. Az intelligencia ott kezdődik, hogy normális hangnemben, másokat nem sértve tudom közölni a mondandómat, még ha a véleményem nem is egyezik a többi hozzászólóéval.
Hiába ordítod hangosbemondóba, hogy intelligens vagy, ha ez nem fedi a valóságot!
" az én stílusommal nincs semmi baj, számodra valószínűleg azért meglepő mert 100 felett van az IQ-m. "
Mint az előbb írtam, tanult nő vagyok, és látod, pont az ilyen anyukák miatt nem megyek a klubba, mert az észt osztani azt tudják, de egy mondatot helyesen leírni már nem..
Én járok vele menőmanótornára (énekes hangszeres, tornázós foglalkozás, hetente egy óra), amit nagyon imád, ha a közelben sétálunk, már kiabál, hogy be szeretne menni. Imádja a gyerekeket, és nagyon jókat játszik ott velük.
Nem vagyunk se tökéletesek, se pénzesek (más pénztárcájába mondjuk nem látok bele), de mindenki jól érzi magát, csak azért, mert látja, hogy a gyereke milyen vidám, és milyen jól elvan.
Neki és nekem ez az igényünk, de nem hiszem, hogy ezért hülye lennék. Van akinek nincs erre igénye, azt sem hiszem, hogy ő hülye lenne.
Kedves kérdező, azért, mert te antiszociálisnak érzed magad, és irritálnak ezek a rendezvények, még nem kell ledegradálni pénzes sznoboknak azokat, akik odajárnak. Már a kérdésed is sértő pl. rám nézve, mert annyira általánosít, hogy az már szégyellnivaló.
Szerintem nem azzal van a baj, hogy nem jársz ilyen helyekre, hanem azzal, ahogy a többi, számodra ismeretlen emberről ítélkezel, pedig csak annyit tudsz róluk, hogy másként gondolkoznak mint te.
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:17
te aztán marha okos lehetsz, főleg h itt isteníted magad, h ilyen meg olyan okos vagy és ennyi meg ennyi az iq-d, őszintén!! kit érdekel??
Mindenki döntse el, hogy mit csinál, mit érez jónak.
A 62%-os válaszoló, aki saját maga szerint intelligens, hát valóban, több hozzászólásodat felismerem már messziről, és süt az értelem, az empátia, az intelligencia mindegyikből:)))
Egy korábbi válaszoló, akinek szólt a fent említett....
Anyukák, már megint egymást szapuljátok....
Az én 2 évesemmel sem járok sehova, de azért mert nincs hova. Faluban élünk és nincsenek klubbok, meg ilyenek. Oviban van bölcsis csoport, oda fog járni tavasztol. Hetente csak egyszer látja a nagyszüleit, hétköznap meg csak engem és az apukáját. Sajnos kevés a vele egykoru, és azok sem járnak ki, hacsak nem a boltban futunk össze. Attol még nagyon barátságos a kislányom, és biztosan tetszene neki, ha járna közösségbe. Én sem szeretem az olyan klubbokat, ahol például röhögni kell, mert muszály, meg ahol vigyorognak mint a vadalma a 6 gyerekes anyukák. De nagyon szivesen hordanám játszoházba, ha lenne.
Őszintén szólva, én csodálkozom a védőnődön is.
Az én fiam 14 hónapos, és egészen kicsi kora óta a társasági élethez szokott úgymond. Az idegenektől nem félt soha, és már egy ideje igényli is a hasonló korúak társaságát. Persze minden gyerek más. Bölcsibe nem jár ő sem, mert nincs is a környékünkön, de szerintem imádná. Néha az oviba benézünk és alig akar eljönni a többi gyerektől. Egyébként semmilyen klubba nem járunk, bár ha lenne a közelünkben, biztosan kipróbáltuk volna már.
Én azt vallom, hogy igen is minden gyereknek szükse van a hasonló korúak társaságára. Persze van amelyik gyerek visszahúzódóbb, nehezebben oldódik, de ez a felnőtteknél is így van. Nem muszáj ilyen helyekre vinni, de ha az ismerettségi körödben vannak kisgyerekek, akkor én velük legalább azért összejárogatnék alkalmanként.
Mi sem járunk.
A kicsi jól elvan a játszótéren jó időben. Nyáron nagyiék, ahol más kicsikkel el tud játszani (szintén korabeliek a nagyinál).
Voltunk...egyik hely nem tetszett, messze volt, közlekedés pocsék a fél városon keresztül kellett toloncolnom. Másik hely...beteg kicsiket is hoztak, természetesen 2 hétig magas lázzal szenvedtünk (a mi esetünkben veszélyes, lázgörcsre hajlamos a gyerek, nézzen utána aki erre legyint) Harmadik hely...vegyes korcsoport, a 2,5 éves fiúcska simán ráesett az akkor 10 hónapos kicsimre, megrúgta amiért az útjában volt, az anyuka meg fel volt háborodva, mikor arrébb húztam a neveletlen kölykét.
A másik kipletykálásáról nem beszélve :( A legundorítóbb szokás és erre természetesen az anyukák a legfogékonyabbak. Pont mert az életkörülményeik megváltoztak, unatkoznak és a másik szapulása igazolja önnön nagyszerűségüket a saját szemükben.
Köszönöm nekem elég volt. Lehetek antiszociális vagy bármi hasonló, én a saját gyerekem nézem.
Aki úgy érzi, hogy szívesen eljár és a baba is igényli tegye. Aki pedig nem megy az sem számít. A gyerkőc előbb-utóbb úgyis közösségbe kerül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!