Szobatisztaság kérdés. Nem tudom hogy folytassam tovább?
Mennyi idös a gyerek?
Gondolom nem érett még a szobatisztaságra. ott a sok nyüzsi lekötötte, elfelejtett szolni és ezt megszokta.
Ha 3 év alatti akkor ne izgulj.
Az teljesen természetes, hogy amit otthoni körülmények között megtanul/megszokik, azt idegenbe nem tudja rögtön adaptálni. Gondolom nagyinál más volt a napirend, a program, és sok izgalmas dolog történt, egyszóval MÁS volt, mint otthon.
Egyet értek az előttem szólókkal, kezdjétek előröl, és majd szép lassan visszaáll.
Tulajdonképpen az a ritka, ha egy gyerek pár hét alatt megtanulja, és aztán "úgy is marad".
köszi a válaszokat
2,5 éves a fiam.
Igazából eddig se én erőltettem, hanem karácsony után szólt, hogy nem kéri a pelenkát, vegyük elő a kisgatyákat. Első nap még volt baleset, utána már nem. Ekkor következett az említett 3 hét.
A pelenkát levegyem róla?
Vagy csináljam úgy, hogy rajta van a pelenka, de pisilésnél a WC-re ül, aztán vissza a pelus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!