Segítség?! Szobatisztaság-kérdés?
Hát,remélem,történik lassan valami...Persze,nem erőltetem,de azért mégis zavar,mert amúgy nagyon eszes kislány.Mindenki azt mondta,hagyjam csak bugyiban,majd ha érzi hogy kell,ráül a bilire.De hiába,valahogy nem megy.Vagy ennyire nem érdekli,vagy nem érzi az ingert,csak amikor már folyik?
Anyukám is csak vakarja a fejét,pedig hat gyermeket felnevelt már :)
A szobatisztaság nem szellemi munka.
Természetesen okos a kislányod, de még nem érett a szobatisztaságra.
Egyelőre hagyd a csudába, nem a levegőbe beszélek, az én kisfiam is augusztusban lesz 3, én nem vacakolok vele.
Tudja, h van bili, wc, tudja mire való, párszor véletlenül már belepisilt, egyszer bele is kakilt, de ezeket úgy, én figyelmeztettem mindig, h tudod, gatya van rajtad, megyünk bilizni?
Várj még vele, amíg ő akarja. Mennyit pisil egyszerre? Az én fiam még csurgat, keveset, sokszor, így nem is érezheti, h tele a hólyag. Míg az izmok nem fejlődnek ki eléggé, tőle teljesen független, h sikerül, vagy sem, ha jó időben van jó helyen, tehát épp bilin, akkor abba csurog.
Kakilással hogy áll? Mindig ugyanakkor kakil? Elvonul, ha kakil? Szól, ha tele a pelus?
Az enyém még akkor is letagadja, ha három szomszéddal arrébb érezni a szagát:)
Nem érett még rá, de mondom még egyszer, ez nem azt jelenti, h buta.
lyalyának:
Hát úgy van a pisilés,hogy ha feltűnt,hogy rég nem pisilt már,és szólok,hogy üljön bilire,sokat pisil.Viszont a bugyiba is van hogy annyi megy,hogy csak lesek,folyik mindenhova,tele a ruhája-cipője-föld.Akkor szól,ha épp folyatja,vagy már bepisilt,de van hogy látszólag észre se veszi a tócsát maga alatt,játszik tovább...
A kakilás változó időben van.Ha pelus van rajta,kb. 4ből egyszer szól,ha bugyiban van,már kiabál amikor épp jön kifelé,vagy kinyomta az egészet,szól hogy kakilt,szedjük ki.Ma pl. levette a kakis bugyit és nadrágot,és utána szólt,hogy kakilt,de már beletette a bilibe :)
Igazából,a legnagyobb dilemmám,hogy nem tudom eldönteni,nem tudja még,vagy csak dacol,és nem akarja? (Mert ezt is simán kinézem belőle.)
Szerintem nem tudja még, és ha nem erőlteted, akkor fel sem fog merülni benne, h dacolni kell, arra gondolok, h ha nagyon jutalmazod, vagy épp bünteted, akkor rájön, h ezzel zsarolni lehet.
Ma úgy jártunk, h kérte, h csak gatya legyen rajta, én elmondtam neki, h akkor nagyon kell figyelnie.
Nem is pisilt be, igaz, h bilibe sem, pedig háromszor kértem, h üljön rá, de nem jött semmi. Aztán meg jött, h pisilni kell, levettem róla a gatyát, és kaki volt a gatyában.
Be kell lássam, h még elkülöníteni sem tudja, h pisi vagy kaka, amit érez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!