Szerintetek ez jó módszer? (Szobatisztaság kérdés. )
Szerintem is a matrica miatt csinálja:(
Én mondjuk azt gondolom, h amíg a gyerek nem éri fel ésszel, h mire való a bili, és nem ő maga akar szobatiszta lenni, addig ezek csak pillanatnyi sikerek.
Én nem jutalmaznám semmivel, hiszen természetes dolog, h előbb-utóbb szobatiszta lesz, én kivárom.
De ez csak az én véleményem, biztos van, aki másként látja, és úgy csinálja, abban sincs semmi rossz.
Első vagyok!
Nem baj, ha most még csak a matrica miatt csinálja. Első lépésnek tökéletes. Váljon megszokottá, hogy bilibe pisil, és akkor el lehet majd hagyni a matricát is.
Szerintem jó ez így nagyon is!
Az még talán fontos lehet, hogy minden nap megkérdezem, hogy pelenkát akar-e vagy bugyit. És ő válassza a bugyit. Persze mondom százszor, hogy akkor viszont bilibe kell pisilni, mert ez nem szívja be. Eleinte élvezte is, aztán a napok alatt elkopott a lendület, de a bugyihoz továbbra is ragaszkodik.
Tudom, hogy most a matrica miatt csinálja, de én is abban bízom, hogy egy idő után már nem amiatt fogja, hanem ez lesz a normális.
Illetve azt is nagyon élvezi, hogy ha utána együtt kiöntjük a vécébe, integet, örül neki, aztán megdicsérem mindig, hogy milyen ügyes, és mondom h büszke vagyok rá. Szóval összességében nem a matricára van kiélezve, de tény, hogy azzal kezdődik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!