Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lehet ettől valami baja?...

Lehet ettől valami baja? Szobatisztaság kérdés

Figyelt kérdés
Kislányomat most szoktatjuk a szobatisztaságra. Már 3 napja nem volt baleset, de elég nehezen akar ráülni a bilire. Ma csak 3-szor pisilt, pedig elég sokat iszik, este már elég nagy volt a pocakja. Szerintem visszatartja, fürdés után alváshoz még kap pelust, de utána még fél órát játszik. Ma is le kellett cserélni lefekvés előtt, mert beleengedte, amit nappal visszatartott. Már kezdek aggódni, hogy ettől nem lehet valami baja?
2011. márc. 31. 23:54
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom, hogy képtelenség úgy visszatartani, hogy szervi károsodás legyen, de az tény, hogy ez így nem jó.

Lefekvés előtt ültessétek rá bilire és addig ne szálljon le róla amíg nem produkált és ebből legyen rutin.

Ha ezt nem akarjátok (mert féltek, hogy megutálja a bilit), akkor gumi lepedő és nincs pelus.

lesz néhány baleset, de tartogatni nem fogja akkor már éjszakára.

Kitartás!

2011. ápr. 1. 03:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!