Éjszakára hogy lesz szobatiszta a gyerkőc? Nektek ez hogy ment?
Figyelt kérdés
Most 2 éves nappalra egyeltalán nem kell pelus, szól ha pisi vagy kaki lesz. Éjszakai szobatisztaság hogy jön? magától vagy ne adjak rá pelust? Vagy hogy is működik ez?2011. jan. 17. 16:10
1/7 anonim válasza:
Úgy hogy ne adj rá pelust. A matrac és a lepedő közé vehetsz vizeletet nem átengedő matracvédő lepedőt ami nem zizeg.
Alvás elött üljön rá a bilire ez első este lehet sirás kiséri majd de megszokja hamar.
ha van pisi mehet aludni éjjel ne itassátok este se sokat ha mégis bepisil éjjel felébred akkor fel kell kelteni és biliztetni kell.
bugyit adhatsz rá de nem fontos.
2/7 anonim válasza:
Amikor rendszeresen (azaz majdnem minden reggel) szárazon ébred, akkor érdemes az éjszakai pelenkát elhagyni, elötte nem.
3/7 anonim válasza:
én egyszerűen nem adtam rá pelenkát. előfordul hogy bepisil, de ritkán. Felkel éjjel is pisilni. most 3 éves.
Vegyél gumis alju lepedőt neki hogy ha baleset van ne legyen pisis az ágya. Bár én egy egyszerű nejlonszákot szétvágtam azt rakom a lepedő alá.
4/7 anonim válasza:
Nálunk minden reggel fullon volt a pelus. levettem éjszakára nem pisilt be.
5/7 anonim válasza:
Nálunk is minden reggel teli volt a pelus. Aztán egyszer csak nem adtam rá, hanem felébresztettem éjszaka bilire. Föl se kelt, szinte alva pisilt.Ez tartott 3 napig. Negyedik nap elaludtam, nem keltettem, és száraz volt a bugyi. Azóta is az!!! Egyszer sajnos pelust kellett rá adnom, és a kis lusta telepisilte. Másnap féltem ujra a bugyit, de mégse pisilt be :) Fura volt nekem.
6/7 anonim válasza:
Az én fiam a nappali szobatisztaság után egy hétre éjszakára is szobatiszta lett,méghozzá úgy,hogy egyik este azt mondta,éjszakára nem kér pelust és nem adtam rá.Úgyhogy viszonylag gyorsan ment az éjszakai szobatisztaság is.Egyébként jól irták már előttem,ha száraz reggelre a pelus,akkor megpróbálhatod levenni róla egy éjszakára és meglátod,bepisil-e vagy sem.Ha nem,nagyon dicsérd meg másnap reggel!Ha meg bepisil,próbálkozzatok később.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)!
2011. jan. 17. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!