Más is csinálja így (gonosz vagyok)?
Figyelt kérdés
Mindég van itthon nasi, és anyukáméknél is (tejszelet, rudi ilyesmik). Mindég kap étkezések után. De most az ünnepek alatt nagyon rászokott az édesre, és nem akar rendesen enni. Reggeli helyett is üvöltött, mert ő nasit akart enni. Persze nem adtam neki. Ivott egy pohár tejet és ennyi. Úgy vagyok vele, majd ha megéhezik rendesen evés után kap nasit is, addig nem.Igazán nem is éhes, mert nem nyekereg.2011. jan. 2. 08:49
1/4 anonim 

válasza:

Persze, hogy igazad van. Ha nem eszik normális kaját, nálunk sincs nasi. Csakis utána. De utána se mindig, ne szokjon nagyon hozzá.
2/4 anonim 

válasza:

Hát ez nagyon messze van a gonoszsághoz.Teljessen jol csinálod,igy is kéne mindig.Én is erre törekszem :)
3/4 anonim 

válasza:

Én tényleg gonosz vagyok. Nálunk mikor elfajult a helyzet, a szeme láttára dobtam ki vagy 8 rudit a szemetesbe. Jóformán már nem volt hajlandó mást enni (Előtte beteg volt, s örültem, hogy legalább azt megeszi. Volt hogy délutánig nem evett semmit, s már az éhségtől ordított. Akkor túróstáskát hozott apa munkából. Aznap az volt az első "normális étel."). Azóta napi egyet kap, s nincs hiszti.
4/4 anonim 

válasza:

bárcsak mindenki ennyire lenne gonosz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!