Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért sír fel éjjel 2 évesen...

Miért sír fel éjjel 2 évesen is lányom?

Figyelt kérdés
Kb. egy hete úgy alszunk, hogy az eddig megszokott és csendes ébredései most keserves hosszan tartó sírással társulnak, és semmit nem tudunk tenni, kivárjuk míg abbahagyja és alszik tovább, mert meg sem hall minket szinte, hiába beszélünk hozzá. Tud beszélni, de nem tudom kiszedni, hogy fáj -e valamije.
2010. dec. 31. 08:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy a foga? Az én két éves fiamnál is ez van. 16 foga van, még 4 hiányzik, most azok kínozzák. Próbálj meg neki fájdalomcsillapítót adni egy éjszakára és meglátod hogy megszűnik-e a probléma.
2010. dec. 31. 08:32
 2/5 anonim ***** válasza:
mi is 2 évesek vagyunk,és ő is sokat sír éjszaka,pedig már bővel végigalussza.biztos a foga,mert mikor kérdezem fáj e valami azt mondja a szája.de érzem is,hogy épp hogy kint van a vége,2 fogának is,én nem adok neki semmit,mert ilyenkor már a fájdalomcsillapító sem segít.
2010. dec. 31. 08:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát én úgy látom, már nem jön több foga, a szemfogai voltak az utolsók, azóta nem várunk fogacskákat.
2010. dec. 31. 11:31
 4/5 anonim ***** válasza:
20 tejfoga lesz, szerintem nektek még csak 16 van.
2010. dec. 31. 12:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekünk kint van mind a 20, és ugyanezt csinálja!De nálunk meg tudnám számolni a kezemen hogy hányszor aludta végig az éjszakát.Már azon gondolkodunk orvost kellene keresni, aki alvás zavarral foglakozik, mert nálunk nagyon elfajult már a helyzet!
2010. dec. 31. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!