Szerintetek is rossz szülő vagyok mert próbálom fegyelmezni a tíz éves lányom igazz nem a sajátom de most én vagyok vele szerintem egy tíz éves lány viselkedjen tízévesen ne húsz évesen vagy nem?
Szerintem nem vagy rossz szülő ezért.
Nekem a fiam 10 éves, és őt is fegyelmeznem kell,persze nem veréssel,de muszáj./bár szerintem néha elkél 1-2 apai-anyai nyakleves/Ha most hagyod, a fejedre nő!Később még ennyire sem bírsz vele.
Nekem 12 éves volt a páromé( csak neveltje)eleinte én se szabályoztam aztán a végén ő akart dirigálni!!Követelőzés,jött követelőzés hátán! Ne hagyd magad!!
Pontosan! Az eletkori sajatossagoknak megfeleloen kell nevelni a gyereket! Engem a hideg is raz, amikor latok 11-12 eves kislanyokat, amint az anyjuk melltartot vesz nekik(mert amugy nem kene) de a szivacsos ugye "jol all"...vagy ha miniszoknya, festett korom magas sarku cipo...halalom...
sokan itt rontjak el. Es aztan kerdezik, hogy mit tegyenek, hogy a lanyuk 14 evesen ne aludjon mondjuk a baratjanal...
Engem 10 evesen 10 evesnek neveltek, es latszik rajtam. Ahogyan a barati koromben mindenkin. Nem volt akkoriban divat, gyorsan felnoni, pedig nem vagyok idos. nem volt "ciki" ha 10 evesen babaztunk, futkorasztunk az udvaron, meg a legujjabb gyerektvfilmsorozat legujabb reszerol beszeltunk...nem voltunk este 8 nal tovabb kint az udvaron, nem interneteztunk ejszakakon at(chatrol nem is beszelve) megis felnottunk, es hiszem, hogy helyes az ertekrendunk. A paromnak a kishuga 14 eves lesz, es olyan jo latni ahogyan nevelik a szulei (szabadon, megis kereznie kell ha megy valahova, este 9 kor otthon van, nem festi magat, megis aranyos kedves lany)...
szoval ezen az uton tovabbra is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!