Hogyan iktatható ki / korrigálható kicsiknél a szülő esetleges rossz példájának követése?
Hát igen, általában azt mondják nem nevelni kell, hanem példát mutatni. Nekem sincs diplomám, gőzöm sincs, hogy oldom ezt meg.
A Csernus hozzáállását bírom, de nekem Ő sem hiteles, hiszen nincs gyereke, családja:)
Azt nem tudom, csak az előadásában említette.
De ne offoljuk szét a kérdést :)))
Én egy jó könyvet olvastam, a lényeg, hogy ha a gyerek nem érzi szülei szeretetét, akkor ez visszaüthet tudat alatt úgy, hogy lázad azok az értékek ellen, amik a legfontosabbak a családban, pl a tanulás.
Nagyon oda kell figyelni, hogyan mutatjuk ki a szeretetünket: sok időt együtt lenni vele, átölelni sokat, ezek a legfontosabbak.
Tapasztalatból is mondom, anyum egyedül nevelt mert édesapám meghalt, ergo nem volt ideje rám, és én sem akartam rendesen tanulni, örök vita volt ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!