2,5 éves lányom annyira elutasító, ez egyedi nála?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy hirtelen meváltozott, nem engedi, hogy megsimogassam, kizár a szobából, nem akar enni, ha valami nem tetszik neki akkor beleremegve sikoltozik, a délutáni alvás után állandóan hiszitzik, semmi nem nyugtatja meg, kibírhatatlan! Akkor nem szeretlek...akkor ne játszunk...akkor elmegyek máshova...stb...ez a szöveg bezzeg nagyon megy! A vele egykorúak hasonlóak vagy ő ilyen kis idegbeteg?
2010. dec. 28. 22:25
1/7 anonim válasza:
Enyém is "idegbeteg". 2 éves és 3 hónapos, de ugyanezekkel szórakozik. A vásárlásoknál szoktam kiakadni. Sajnos nem tehetem meg, hogy ne vigyem magammal. Feszt szerepelni akar, direkt rugdos tiszta erőből, mert azt hiszi ha mások is ott vannak akkor nem merek hangosabban rászólni. Kicsit mintha mindig játszaná az agyát.
2010. dec. 28. 22:29
2/7 anonim válasza:
Nem!Nálunk is ez megy!
Makrancos hölgy!Egész nap hisztériázik, ha én akarok valamit akkor az a válasz rá :majd később!
De ha ő akar akar és nem rögtön kapja vége a világnak.
Nehezen viselhető.Direkt más csinál, visszafelesel!Vannak olyan napok mikor egész nap veszekszünk.Vagyis amit én mondok azt senki nem hallja meg!
Nálunk már nagyon alvás sincs!Ja és van még egy 3 hós kistesó is, aki még eddig szerencsére nyugodt típus!
2010. dec. 28. 22:31
3/7 anonim válasza:
Utolsó válasz. vok: Én nem viszem el boltba, ezzel már többször befaragtam!!!!
2010. dec. 28. 22:32
4/7 A kérdező kommentje:
oh akkor ez életkori sajátosság lesz......
2010. dec. 28. 22:33
5/7 anonim válasza:
Juj csajok, ilyenek a lányok??? Nekem fiam van, áprilisban lesz 3, de állandóan puszilgat...persze kaptam már meg én is tőle, hogy mostmár hagyjál békén, de erre keményen felléptem, hogy így nem beszélünk senkivel, nemhogy az anyukánkkal!!!
2010. dec. 28. 22:42
6/7 anonim válasza:
nem vagy egyedül:) a fiam is ilyen volt ennyi idősen. :)
most 4 éves, nemrég kezdte az ovi és azzal borít ki, hogy márpedig én őt ne puszilgassam, meg "jajj, anya puszis lettem" :)))
így marad az, hogy álmában bújok hozzá és szeretgetem :)
Bár néha odaszalad ad egy puszit "anya, loptam puszit" felkiáltással :) meg este követeli a jóéjtpusziját. türelem, lesz még rosszabb is ;-)))
2010. dec. 28. 23:00
7/7 anonim válasza:
Ó Istenem, akkor most kicsit megnyugodtam...Én már tegnap éjjel bőgtem, mert nagyon rosszul érint, hogy a lányom engem "kirak" a szobából, csak Apával van el tök jól. Mindenhez Apát hívja, ez nekem rosszul esik. Ne értsetek félre, az nagyon jó, ha apás, de nem hinném, hogy rászolgáltam arra, hogy ennyire mellőzött legyek a lányom számára. Talán azért van, mert én csinálom vele a "rossz dolgokat". Bölcsibe viszem, most épp beteg, ha kúp kell, én dugom fel Neki stb.... 2,5 éves.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!