2 év körüli gyermeketek hogyan szólítja magát?
Figyelt kérdés
Kisfiam januárban lesz 2 éves és "baba"-nak nevezi magát. Nem a nevén, nem máshogy, hanem, ha szeretne valamit, akkor azt mondja, hogy "baba csinálja".2010. dec. 26. 19:36
21/24 anonim 

válasza:

Kisfiam beceneve Bubu, a család,barátok is így hívják,ezért ő is így hívja magát:)
de ő már néha mondja,hogy "én",kivéve,ha a fényképeit nézi
22/24 anonim 

válasza:

az orosz-magyar baba anyukájának szeretném írni, hogy szerintem nem kell félned amiatt hogy keveri a 2 nyelvet egy mondatban, ilyenkor ez természetes, nekem az unokatestvérem gyerekei kétnyelvűek, és ők még nagyobb korukban is (5-6 évesen) néha mondtak ilyet mert hirtelen elfelejtették az egyik szót magyarul, és mondták németül
de mindkét nyelvet anyanyelvi szintem beszélik, ami hatalmas előny számukra
23/24 anonim 

válasza:

Ne foglalkozz vele, majd megtanulja. Ne eröltesd, annál rosszabb. TapasztalatbóL ÍROM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!