Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 év körüli gyermeketek...

2 év körüli gyermeketek hogyan szólítja magát?

Figyelt kérdés
Kisfiam januárban lesz 2 éves és "baba"-nak nevezi magát. Nem a nevén, nem máshogy, hanem, ha szeretne valamit, akkor azt mondja, hogy "baba csinálja".
2010. dec. 26. 19:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Kisfiam beceneve Bubu, a család,barátok is így hívják,ezért ő is így hívja magát:)

de ő már néha mondja,hogy "én",kivéve,ha a fényképeit nézi

2010. dec. 27. 11:23
 22/24 anonim ***** válasza:

az orosz-magyar baba anyukájának szeretném írni, hogy szerintem nem kell félned amiatt hogy keveri a 2 nyelvet egy mondatban, ilyenkor ez természetes, nekem az unokatestvérem gyerekei kétnyelvűek, és ők még nagyobb korukban is (5-6 évesen) néha mondtak ilyet mert hirtelen elfelejtették az egyik szót magyarul, és mondták németül

de mindkét nyelvet anyanyelvi szintem beszélik, ami hatalmas előny számukra

2010. dec. 27. 20:57
 23/24 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele, majd megtanulja. Ne eröltesd, annál rosszabb. TapasztalatbóL ÍROM.
2011. jan. 4. 13:56
 24/24 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti, köszönöm!
2011. jan. 4. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!