Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tuna segíteni valaki burda...

Tuna segíteni valaki burda szabásmintával kismamák, babák és gyerekek részére? SOS

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ha tudna segíteni valaki bármilyen kismamaruha, babaruha és gyerekruha szabásmintával, azt nagyon megköszönném, illetve nem kérném ingyen. Tudok varrni, de nincs pénzünk az újat megvenni, így elkészíteném. Szabásmintáért cserébe varrnék is. Előre is köszönöm!
2010. dec. 25. 09:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Én elég sokat varrtam régebben, egy-egy ruhát, ami tetszett elkértem,amig levettem róla a szabásmintát. kb a 10. után már elég jó hatásfokkal csináltam. Próbáld meg inkább ezt.

Amúgy miért akarsz babaruhát varrni ? a teszveszen, vaterán fillérekért megkapod szinte újan, nem is éri meg többet fizetni érte, mert az anyagára többe kerül, meg iszonyú sok meló van vele.

2010. dec. 25. 09:40
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia!

Vásároltam már a teszvesz-en, de sajnos pórul jártam, a ruhák jóval használtabbak voltak mint ahogy az eladó írta. :-( Elmentem turiba is, de szinte harcolni kell a szebb ruhákért, és mindíg visszajárni hogy jött-e új áru, és persze előről feltúrni mindent, hogy meg is találjam. Mindezt terhesen, mikor már a lábam majd leszakad útközben is. Anyagom meg van itthon is sokféle, meg elég olcsón hozzá is jutok.

Köszönöm a tippet a mintalevétellel kapcsolatban, rendes vagy hogy válaszoltál! :-)

Aki tudna segíteni, nagyon megköszönném.

2010. dec. 25. 09:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is próbálgatok itthon varrni, keresgéltem neten szabásmintákat, legtöbbért fizetni kell.

De bemásolom, amiket én találtam, hátha találsz még ezen kivül.

[link]

[link]

[link]

[link]

Nekem ez a legutolsó tetszik a legjobban, hogy videon láthatod, hogy is kell. (inkább az ötlet tetszik és itt sok van)

2010. dec. 25. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!