Tuna segíteni valaki burda szabásmintával kismamák, babák és gyerekek részére? SOS
Én elég sokat varrtam régebben, egy-egy ruhát, ami tetszett elkértem,amig levettem róla a szabásmintát. kb a 10. után már elég jó hatásfokkal csináltam. Próbáld meg inkább ezt.
Amúgy miért akarsz babaruhát varrni ? a teszveszen, vaterán fillérekért megkapod szinte újan, nem is éri meg többet fizetni érte, mert az anyagára többe kerül, meg iszonyú sok meló van vele.
Szia!
Vásároltam már a teszvesz-en, de sajnos pórul jártam, a ruhák jóval használtabbak voltak mint ahogy az eladó írta. :-( Elmentem turiba is, de szinte harcolni kell a szebb ruhákért, és mindíg visszajárni hogy jött-e új áru, és persze előről feltúrni mindent, hogy meg is találjam. Mindezt terhesen, mikor már a lábam majd leszakad útközben is. Anyagom meg van itthon is sokféle, meg elég olcsón hozzá is jutok.
Köszönöm a tippet a mintalevétellel kapcsolatban, rendes vagy hogy válaszoltál! :-)
Aki tudna segíteni, nagyon megköszönném.
Szia!
Én is próbálgatok itthon varrni, keresgéltem neten szabásmintákat, legtöbbért fizetni kell.
De bemásolom, amiket én találtam, hátha találsz még ezen kivül.
Nekem ez a legutolsó tetszik a legjobban, hogy videon láthatod, hogy is kell. (inkább az ötlet tetszik és itt sok van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!