Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves gyermekre szoktak még...

2 éves gyermekre szoktak még badyt adni? Vagy ekkora gyerekre már nem is gyártanak?

Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 20:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%
A mi kislányunk 4 éves, és a nyáron még bodyt adtam rá aludni. Szeretem, mert a dereka úgy nincs kint alváskor. Amíg találsz rá méretet hordhatja, ha praktikusnak találjátok.
2010. dec. 23. 23:48
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Body-t elég nagy méretig gyártanak, van aki szereti. Pl. mi is szeretjük. 3 éves a fiam, és szeretem ráadni, pedig már szobatiszta, de akkor is nagyon jó viseletnek tartom. Bölcsibe nem adom rá, mert ott nem szeretik, nem tudják önállóan kipatentolni amikor pisilni mennek, ezt meg is értem, mert azt szeretik, ha önállóan csinálnak sok mindent a gyerekek. De itthon nekem nem gond egy-egy pisi alkalmával kipatentolni, meg ha megyünk valahova, akkor tényleg nagyon szeretem, hogy az örökmozgó fiamnak nem lóg ki a dereka.
2010. dec. 24. 11:48
 13/17 anonim ***** válasza:
90%
Én is adok a kislányomra. Elmúlt két éves, nem is szobatiszta, de szeretem, mert védve van a kis dereka, veséje. Én is azt hittem, h ekkora méretekben már nem lehet találni body-t, ezért a bababörzén szoktam venni. Legutóbb is már alig találtam, pedig "csak" 98-as kellett. Rám is szóltak a kedves anyukák, h ennyi idősen már szobatiszták szoktak lenni, azért kapni nehezen ekkora body-t. El is szégyelltem magam, és elsunnyogtam...
2010. dec. 24. 14:06
 14/17 anonim ***** válasza:
az én 2 évesem is 92-es méretet hord, és bizony még kell, ha nem akarom hogy kint legyen az egész hasa...
2010. dec. 25. 00:49
 15/17 anonim ***** válasza:
26 hósom szobatiszta, nem bölcsis, 98-as badykat hord, éjjel-nappal rajta van. Amig van rávaló, biztos rá fogom adni a dereka védelmében.
2010. dec. 25. 09:56
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Néhányan már megszóltak,hogy egy ilyen idős gyerek már nagy a badyhoz.De én nagyon féltem a veséjét is.Azt hittem egyedül vagyok ezzel.De örülök,hogy más is használja.
2010. dec. 28. 18:56
 17/17 anonim ***** válasza:
A négy éves lányom is még hordja, nagyon jó rá a body. Nem fázik fel!
2011. jan. 1. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!