2 éves gyermekre szoktak még badyt adni? Vagy ekkora gyerekre már nem is gyártanak?
Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 20:18
1/17 anonim válasza:
Az én kisfiam elmúlt két éves tegnap, de minden nap body-t adok rá. Amíg nem szobatiszta, addig így praktikus. Vannak olyan body-jai, amikbe 92-es méret van írva. Most amúgy a 86-os méret kell rá, elég pici, csak 9 és fél kg.
2/17 anonim válasza:
Az én kisfiam 2,5 éves és mivel még nem szobatiszta én adok rá bodyt. 98-as a mérete, gyártanak ilyet.
3/17 anonim válasza:
Ha már szobatiszta, nem kell bady, vagyis nem praktikus, addig lehet. Tudtommal a 92-es méret a legnagyobb, én legalábbis azzal találkoztam, de mi azt már nem hordtuk...
Utána atléta jött.
4/17 anonim válasza:
Még 104-es méretet is gyártanak. Prince Oliver, Babywear, Leo Poldi biztosan, nekünk is van.
5/17 anonim válasza:
Szia!
Én is adok rá nappalra és a pizsi alá éjszakára is,amíg még pelusos,az én 2 évesem pici a kortársaihoz képest,92-es bodyt hord.
6/17 anonim válasza:
22 hónapos a kisfiam. Amíg pelusos lesz (és még egy darabig az lesz ahogy kinéz a dolog:) )addig body is lesz. Kínaiba szoktam a bodykat venni, jó kis pamutok. Nem nyúlnak ki, 110-es méretig van. Most 92-est hord.
7/17 anonim válasza:
Hú, akkor mi leszünk bajban.. Másfél éves kisfiam 98-as bodyt hord, és nálunk arrébb még a pelenkás korszak vége.. Én eddig azt hittem, hogy a 98 -as a legnagyobb, c&a-ban szoktam venni. Védi a derekát a hidegben és tartja a pelust. 2 évesen is ráadnám, vagyis ameddig pelusos + télen. Felnőttek is hordanak bodyt :)
8/17 anonim válasza:
Viszont jó hír a 104-es és a 110-es body :) Megint okosabb lettem , köszi !!! :)
9/17 anonim válasza:
22.01-esnek. 22.00-as vagyok. Nem biztos, hogy bajba lesztek. Kisfiam ezt a méretet hordja legalább fél éve. Most kell majd méretet cserélnem ahogy látom.
10/17 anonim válasza:
:) Most nőtt egyébként hirtelen sokat. 2 hónapja még 86-ost adtam rá, aztán 92-est vettem, de az is kicsi lett 1 hónap alatt. Remélem egy ideig tényleg marad a 98-as, legalább lesz értelme betankolni belőle (anyagilag):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!