Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bárányhimlős a fiam. Mit...

Bárányhimlős a fiam. Mit tegyek és mit ne?

Figyelt kérdés
Hogyan előzhetem meg a szövődményeket?
2010. dec. 19. 16:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Cinkes keveréket kérj patikában az segit.Ne hagyd hogy vakarja:) Van egy pár oldalas könyvem róla.Közösségbe asszem nem mehet,de vidd el dokihoz ő megmondja a tutit neked. Én sajna rég voltam,a lányom meg még nem volt.Igy nem tudom pontosan mit lehet tenni s mit nem!De Vakarni tuti nem szabad.
2010. dec. 19. 16:13
 2/4 anonim válasza:
Ne fürdesd,csak gyors langyos vizes zuhany,a végén esetleg szódabikarbónás vízzel öntsd le,ez csökkenti a viszketést. Van mentolos hintőpor,ezt a háziorvos írja fel,ez is jó,ill. homeopátiás bogyók is vannak. Mennyi idős a fiad? Nekem a nagy már majdnem 6 éves volt,amikor himlős lett,ő megértette,hogy nem szabad vakarni,viszont a kicsi(ő 20 hós) nagyon vakarózott,az első éjszaka végig fogni kellett a kezét,hogy ne vakarja a hasát ! Közösségbe addig nem lehet menni,amíg új kiütések jönnek. Ha elkezd leszáradni,már mehettek ! Ha van kérdések írj,mi 1 hónapja vagyunk túl a himlőn úgy,hogy egymás után kaptál el a fiuk ! KITARTÁS NEKTEK !!!!
2010. dec. 19. 19:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 4 éves a nagyobb , aki most elkapta és van egy 17 hónapos is. Az első éjszaka szörnyű volt , állandóan kaparni akarta.
2010. dec. 20. 07:07
 4/4 anonim ***** válasza:
baranyhimlo.hu ott minden le van írva.
2010. dec. 20. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!