Veszélyes? 11 hetes terhes vagyok, és a kisfiamnál az óvodában bárányhimlő járvány indult. Ha a fiam is beleesik, a babámra veszélyes lehet? (én voltam gyerek koromban bárányhimlős)
Figyelt kérdés
2009. jan. 28. 18:42
1/3 anonim válasza:
Ha voltál már bárányhimlős akkor nem eshet bajotok.
2/3 anonim válasza:
ha voltal mar akkor tutira nem kapod el.en nem voltam gyerekkoromban es pont most estem at rajta, a magzatra nincs veszellyel,sokan at estek mar rajta terhesen es senkinek sem szuletett beteg babaja. a rozsahimlo a veszelyes, az kihat a magzatra
3/3 anonim válasza:
Nem akarok bunkó lenni de már rengeteg ilyen kérdés van.Másrészt ha átesel a bárárnyhimlőn akkor az védettséget nyújt és a magzatnak is ugyanúgy védettsége lesz.Másrészt meg tök mind1 hogy megkérdezed mer ha esteleg nem lettél volna az akkor már nincs mit tenni.Hiába oltod magad az nem rögtön hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!