Beadatnátok gyermeketeknek a bárányhimlő elleni oltást ha apa nem esett át rajta gyerek korában?
Persze ettől függetlenül a picinek is lehet, ha úgy látjátok jónak.
első
Sőt, az idősebbeknek, akik már túlestek rajta, ott az övsömör...
De épp ezért nem értem, miért nem lehet apukát beoltani? Mi az, hogy "ő nem oltja be"?
Szia!
Én beadattam már a kislányomnak az első oltást,jövő héten kapja a másodikat,viszont még én se voltam bárányhimlős,pont holnap megyek a háziorvosomhoz,hogy beadja nekem is az elsőt.Mi az,hogy a tiétek kijelenti,hogy nem adja be!?Én a helyetekben elmennék egy máik orvoshoz,aki beadja.Én is rettegek ettől a betegségtől,ezért oltatom magamat és a kislányomat is.Ha elkapja az oltás mellett,nem gond,viszont sokkal enyhébb és lassúbb lefolyású így,és nincs szövődmény.lálítólag most már nagyon agresszívvá nőtte ki magát ez a vírus.
Nálunk hasonló a helyzet.
Apukának nem alakult ki a bárányhimlő elleni védettsége - ezt úgy értsd, hogy már háromszor volt bárányhimlős életében - ezért a gyerekorvos azt ajánlotta, hogy ŐT oltassuk be, mert a védőoltás attól nem véd, hogy hordozza a gyerek.
Mondtam neki, de nem akar oltatni, hát izgulunk...
Én a gyereket nem oltatnám amúgy sem, mert szerintem át kell esni ezen gyerekként.
Köszönöm nektek is. Nem azt mondta hogy nem fogja beoltani, hanem hogy szerinte felesleges ezért nem olt. Persze ha kérem akkor beadja.
Azt hiszem rá is beszélem a férjem hogy oltassa be magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!