Ha most kiderülne, hogy várandós vagyok, de közben a 3 éves fiam bárányhimlős, akkor az árthat a babának?
Figyelt kérdés
Légyszi valaki válaszoljon,köszönöm.2009. máj. 31. 17:47
1/9 anonim 

válasza:

Anyukám előttem elkapta a bárányhimlőt és el kellett vetetni a babát, mert súlyos beteg lehetett volna.
Ha immunis vagy, voltál már bárányhimlős, akkor nem tudom...
2/9 anonim 

válasza:

Ha voltál már bárányhimlős, akkor nem lesz gond.
Amúgy nálunk is hasonló a helyzet. Járvány van, és a húgom terhes, nekem meg két gyerekem van, akik közül csak az egyik volt himlős.
Most várjuk, hogy kijön-e a kicsin is, mert akkor gáz van, mert a húgom nemsoká szül, és a kisbabának nem kellene elkapnia. :S
3/9 A kérdező kommentje:
Voltam már bárányhimlős gyerekkoromban.Állítólag rendesen kijött rajtam,egymást érték a kiütések az egész testemen.
Ez adhat védettséget?
Kedden tudok csak orvoshoz menni,és tesztelni is akkor szeretnék?
2009. máj. 31. 17:53
4/9 anonim 

válasza:

hol van járvány?mert van egy 4 hós babám a nővéremnek meg egy 5 és 3 éves fiai.az egyik oviba jár.nehogy elkapjak de főleg a manócskám ne.Borsod megyei vagyok.
5/9 A kérdező kommentje:
Mi Győr-Moson-Sopron megyeiek vagyunk,Hegykőn lakunk ,és a helyi oviban egyre több gyerek lázas és himlős
2009. máj. 31. 18:03
6/9 anonim 

válasza:

Ha vcoltál már himlős, akkor védett vagy, nem kell izgulnod a baba miatt. Ha nem vagy biztos benne, akkor vérvizsgálattal ellenőrizhetik neked.
7/9 anonim 

válasza:

2. vagyok. Csongrád megyéből írok, itt biza rendesen kipöttyösödtek a kölkök.
8/9 anonim 

válasza:

az egyik ismerősöm igy szülte meg a babát és sajnos beteg:((((
9/9 anonim 

válasza:

uccsó vagyok és elfelejtettem ha voltál akkor nem de a nő nem volt elkapta és sajnos így lett:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!