Hogy oldjátok meg a gyereküléses gondot?
Nagylányom 2,5 éves.
Eddig 9-18 kg-os ülése volt, most veszünk neki 9-36-ost, hogy a kistesó megkaphassa a 9-18-ast.
De ahhoz már hosszú a lányom, hogy nyújtott lábbal üljön, mert eléri az előtte lévő első ülést, még ha az legelőrébb is van állítva-így meg megdönteni már végképp nem lehet az ülést, hogy aludjon. Ezért többnyire törökülésben ül.
Ahhoz viszont túl kicsi még, hogy az ülés eleje a térdhajlatánál legyen, és rendesen be tudja hajlítani a térdét, amikor ül, mint mi, felnőttek.
Ahhoz, hogy annyit nőjön, még legalább egy év kell.
Lányom addig kénytelen törökülésben ülni?
Egy 4 órás útnál ez nem hiszem, hogy túl előnyös...
De akkor hogy lehet másképp?
VAn egy alfa rómeónk, egy daewonk, de ugyanez a helyzet anyámék suzukijában is.
ha annyira előrecsúszik, hogy a lába lelógjon, akkor a háta görbül, kétlem, hogy az úgy egészséges lenne, és még nem is kényelmes... nem utazhat úgy 4 órát...
Szia!
Nekünk új Suzukink van,de ugyanez a problémánk.
9-18 kg.-s ülésünk van,a kisfiam a vezető mögötti ülésen ül,aki apa,és magas.Hátra van tolva az ülése.A kisfiam lassan összehajtogatja magát,hogy kényelmes legyen.
Ülhetne mögöttem is,de én is magas vagyok,és sokszor,ha nyűgös fognom kell a kezét!
Az a baj ezekkel az ülésekkel,hogy az alja mindegyiknek egyformán hosszú...
A kisfiam is sokára lesz 15 kiló(most,2 évesen 12),hogy azt az egyszerű ülést használhassuk,amit csak az autó övével kell bekötni.
Ült középen is,de akkor apa karjához ért a lába
Kíváncsi vagyok mások javaslatára is.
Az a baj,hogy belülről minden kocsi egyformán kicsi,csak a szülők kisebbek esetleg.
(Hétvégén a barátnőmék autójában ültem hátul,alig fértem el,a mi kocsinkban a 2 gyerek mellett is kényelmesen elférek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!