Mit tesztek a Mikulás csomagba 2 éves gyerkőcnek?
1 túró rudit és több mandarint, banánt, almát
nálunk szerencsére kevés édesség fogy és sok gyümölcs, cukorkákkal nem is tudna mit kezdeni, nem is ismeri őket
a két gyerek megeszik naponta 1 kg banánt, és 1 kg mandarint vagy narancsot
Ropi, tuc-tuc keksz, vaníliás karika, tibi táblás tejcsoki, tibi táblás epres csoki, maoam, chupa-chups nyalóka, kit- kat, merci.
Ezeket szoktuk enni, minden nap kap 2 kocka csokit, 1-2 kekszet.
3 mikuláscsomagot fog kapni, tőlem keresztannyától mamitól, elspajzoljuk, jó lesz az január februárban is!
1 kg banán naponta- jó, hogy van székletük...
Anyukámtól kapott egy mágneses kezű macit meg egy darab nagyobb mikuláscsokit, a pici meg egy csőrgő macit.
Azon kívül a gyümölcs, esetleg egy kubu vagy hasonló.
Tejszelet, mandarin, banán, alma, narancs, matrica, tejcsoki, mikulás tejcsokiból, szaloncukor. Nekem a kisfiam 2 éves, ő kap egy pici autót még. Lánynak esetleg ilyet tudnék elképzelni:
Esetleg ruha anyagú hűtőmágnes. Nekünk van Mikulás formájú.
Én gondban vagyok bevallom: átmenetileg (igyekszem hinni ebben) tejérzékeny lett a gyerkőc egy bakteriális fertőzés után, így gyakorlatilag majdnem minden édesség kilőve.
Gyümölcsöt minden nap kap, együtt vesszük, ő választ a kínálatból, így ha az lenne a csomagban, nem örülne annyira. Ez mégis különleges ünnep a gyerekeknek.
Bár nem akartam ajándékot venni, mégis ez lesz. Nem túl drágát, de mégis játékot kap majd. Nyomdára gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!