Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy tervezitek a karácsonyt...

Hogy tervezitek a karácsonyt családotokkal?

Figyelt kérdés

Főleg azon anyukák válaszait várom,ahol több kisgyerek van,és a rokonok messzebb laknak.A mi esetünkben az se túl jó ha jönnek,mert itt alvósak és sokan vannak,sütés főzés miegyebek,és ha mi megyünk,utazhatunk egész nap,cuccolhatunk egyik rokontól a másikhoz.

Jó lenne ha ez a karácsony más lenne mint eddig volt,mert fáradtak,kimerültek vagyunk,inkább egész nap lustiznánk a gyerekekkel,sütnénk mézeskalácsot együtt.Más is van ezzel így?Ne a készülődésról szóljon már mindig ez az ünnep!

2010. nov. 24. 14:51
 1/8 anonim ***** válasza:
én pont a készülődést szeretem , na meg azt hogy együtt az egész nagy család. de ha nektek otthon szűk körben jobb akkor maradjatok otthon, szerintem megértenék.
2010. nov. 24. 15:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Szenteste itthon leszünk 3-an. Első napján ebéd anyósoméknál, onnan megyünk anyáékhoz. Onnan 27.-én szoktunk hazajönni. Mind két szülő kb. 20 km-re lakik. Mamám kint lesz anyukáméknál, már csak 1 mamám él. Apósékhoz átmegyünk majd egy kicsit, ők abban a faluban laknak ahol anyáék is.
2010. nov. 24. 15:17
 3/8 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Bátyámék is kint lesznek anyáéknél másnapján. Máshova nem szoktunk menni.
2010. nov. 24. 15:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi 24.-én otthon leszünk hárman,25.-én megyünk anyuékhoz és ennyi.Az anyóshoz nem megyek.
2010. nov. 24. 17:17
 5/8 A kérdező kommentje:
Akkor úgy látszik csak nekem nyűg ez a cuccolás a gyerekekkel ünnepkor.Vagy cuccolok,vagy sütök főzök takaritok.Csak az a baj hogy minden ünnepkor ez jut nekem.De ugy látszik ez csak nekem nyűg.Lehet el kéne gondolkodnom?
2010. nov. 24. 19:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát biztos egyéniség függő. Én példáuél szzeretek sütni, értelemszerűen a karácsonyi sütik készítését is élvezem.

Nekem mondjuk csak 1 gyerekem van (egyelőre). Egyébként úgy vagyok vele, hogy a 24-ét értelemszerűen együtt töltjül hármasban. Arról, hogy valaki jön vagy mi megyünk, csak 25-26 lehet szó, dehát az sem egész napos program, csak 1-2-3 óra. Nem vagyok annak a híve, hogy 60 tepsi sütit süssek, aztán 3 napon keresztül rokonokat látogassak, mert akkor tényleg a lényeg nincs meg, hogy az ember jól érezze magát.

2010. nov. 24. 20:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Majd ha együtt lesztek, nem érzed nyűgnek. Én a helyedben maradnék. Takarítani amúgy is kell, és ha nem csillog-villog minden, akkor sincs semmi. Amit lehet, megcsinálnék hamarabb, vagy legalább 1 nappal előtte. Nálunk is úgy lesz, h Szenteste hozzánk jön mindenki (a másfél szobás lakásunkba:S). Mi töltött káposztát készítünk római tálban, a belevaló húsombócot előző nap elkészítem. A többit meg a többiek hozzák!
2010. nov. 24. 22:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Hm,ahhoz nekünk 3 római tál kéne.Mármint mennyiségileg.És plussz egy huszas ami az anyagiakat is illetné...mint minden ünnepen.Tisztára rágörcsöltem erre a témára,mert egy zsigerem se kivánja mindig ezt előadni.Szeretnék én is végre valakihez elmenni szépen felöltözni,megebédelni...vagy itthon maradnék négyesben a kényelemben.Nem lenne muszáj mindig nekem vendéglátónak lennem,elvégre nálunk vannak a kisgyerekek.De attól tartok ha megtöröm a hagyományt,bűnbak leszek,de sikitani tudnék.Legalább kiméljenek,ha már nem támogattak eddig sem.Soha sem lehetünk kettesben már 7 éve,mert ilyenkor bezzeg nincs itt a nagy család hogy mondja hogy vigyázunk a gyerekekre,menjetek,este majd jöttök...Gáz.
2010. nov. 25. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!