1-2 hete volt itt hasonló kérdés, hogy ki mennyit költ karácsonyra a gyerekére, és nem egy szülő írta, hogy 50.000-et. Belinkelni nem tudom, mert én nem írtam bele, és most nem találom már a rengetek kérdés közt.
Olyan játékot nem vennék én se, amiről nem tudnám biztosan, hogy örülni fog neki a lányom. Baba, legó, playmobil mindig jöhet. Babát eddig 3 karácsonyra kapott, götz babákat vettem, mert csodaszépek, és nagyon jó minőségűek. Idén babát nem kap, azt mondta, most inkább playmobilt szeretne. Ráálltunk a családi ház témára, és ahhoz gyűjtjük a berendezéseket.
2010. nov. 22. 19:36
12/27 A kérdező kommentje:
Én idén a Legoban és a Playmobilban gondolkodom.És még valami társasjátékban,kislányom nagyon szereti őket.
Köszönöm az eddigi válaszokat és várom a többit:)
2010. nov. 22. 20:35
13/27 anonim válasza:
2,5 éves lányom kap: nagy játékkonyha, kaleidoszkóp, fésülhetős baba, my little pony, játék gyümölcsök, játékbölcső, Steffi baba autóval, vasaló, fésülhető ló. Egyetlen gyerek, sőt, mindkét oldalról egyetlen unoka, úgyhogy sokat költhetünk rá, szerencsére. Ettől függetlenül én is nagyon meggondolom, hogy ne vegyünk haszontalan vacakokat.
2010. nov. 22. 21:13
14/27 anonim válasza:
Hát szégyen, vagy sem, de én veszek, vettem használtan is játékot a fiamnak. Egyedül nevelem, így sok lehetőségem nincs. Egy német turiból vettem egy nagyon szép állapotú fa hintalovat 1500ft-ért, kap ugyanonnan egy FP mobiltelefont 250ft-ért, szintén jó állapotú, egy fa ilyen vezető játék féle, van rajta kutyaól, meg vakondtúrás, ilyesmik, és oda kell vezetni a kutyát, vakondot, labirintus szerű, ez összesen nem volt 4000ft. Előtte lesz a szülinapja, arra is ennyit szánok, sajnos nem jut több, de vannak nagyszülők, akiktől szintén kap ajándékokat. Még csak két éves, egy falevélnek is tud örülni.
3 gyerek van. Nagyszülőktől és tőlünk is kapnak társasjátékot, 4 darabot rendeltem a neten. (Még tudtam volna jópárat, olyan szuperek vannak, csak hát ez is 14.000 Ft...)
Ezen kívül még szerintem 15.000 Ft lesz rájuk, amiben lesz baba, Bakugan-golyó, könyv.
2010. nov. 23. 09:50
17/27 anonim válasza:
Szia! Én nem szeretek karácsonyra túl sok pénzt áldozni de idén kivételesen elég sokat fogok mert a fiam már nyár óta ragaszkodik hozzá hogy vegyünk neki nitrometánnal működő távirányítós helikoptert ami salynos 200000ft-ba kerül.Mivel nekünk csak egy gyerekünk van így nehezen,de meg tudjuk venni neki de a férjemmel megbeszéltük hogy egymásnak csak valami apróságot veszünk és csak 1 hétre utazunk el.
2010. nov. 24. 22:34
18/27 anonim válasza:
milyen érdekes hogy csak az a két válaszoló kapott 100% ot aki több mint 10.000 költ a gyerekekre. Hát akkor mégsem élünk olyan rosszul?
2010. nov. 24. 22:49
19/27 anonim válasza:
Én vagyok az, aki a másik kérdésben leírtam, hogy 50ezret fogunk költeni a gyerekre, meg magunkra is. Nálunk máskor nincs játékvásárlás, csak ünnepekkor (születésnap, karácsony).
Leírtam, hogy másnak nem veszünk ajándékot (csak egy rokon kisfiúnak), mert most az egyszer apa prémiumát és a gyűjtött 200 Ft-osokat magunkra fogjuk költeni.
Na de ezért lepontozni az embert?
Érdekes ez a magyar felfogás!
De lényegtelen, nem a százalékra hajtok!
Szép napot mindenkinek!
És Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek már így előre is!
2010. nov. 28. 12:56
20/27 anonim válasza:
Három lányunk van, ikrek, másfél évesek. MIndhárman egy-egy ugráló csacsit kapnak, 2000 forintért vettem darabját. Lehetne venni nekik ezer meg ezerféle játékot, de szerintem semmi értelme. Amúgy nem az árát néztem ezeknek a csacsiknak, ennyibe kerültek, de azért fejenként 10-nél többet nem adtam volna ki játékért. Még nem tudom, mikor kapnak nagyobb ajándékot. Valahogy nekem a karácsony meghittebb, viszont a szülinap mégiscsak sokkal többet jelent (hisz akkor születtek!)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!