Karácsonyra nagyobbat. Kb. 10-15.000 gyerekenként.
2010. nov. 22. 18:37
2/27 anonim válasza:
Karácsonyra mi is többet költünk. Gyerekenként kb. 10-15 ezer lesz nálunk is.
2010. nov. 22. 18:38
3/27 anonim válasza:
Gyerekeknként 3-4.000.- Ft.Nincs is több,de nem is érdemes drága játékokat venni,mert a gyerekek sokszor nem is játszanak vele,legfeljebb egy napig.
2010. nov. 22. 18:40
4/27 anonim válasza:
19 hónapos, igy nem veszek nagy dolgokat, kirakósokat néztem, montessori-s kisvonatot, de ezek összeadva sem több, mint 7000 forint.... Meg sajnos/szerencsére nagy a család, igy inkább attól tartok, hogy fog a rengeteg karácsonyi ajándékkal megküzdeni :(
2010. nov. 22. 18:41
5/27 anonim válasza:
2. vagyok. Nálunk már van 3 nagy, akiknek már nem játékra megy (kamaszok már), a kicsi meg játékkonyhát fog kapni, ami egy 10-es... ha kisebbek lennének, csupán játékra én se dobnék ki ennyi pénzt.
2010. nov. 22. 18:43
6/27 anonim válasza:
Én nem azt nézem hogy mennyibe kerül hanem azt hogy mi érdekli.
Nincs kedvem pénzt a kukba dobni. Volt már rá példa hogy megkapta a FP tanulókutyust és a mai napig rá se néz.
2010. nov. 22. 18:49
7/27 anonim válasza:
1. vagyok
Nálunk az az elv él, hogy a mindennapokban játékot nem szoktunk venni, esetleg valami apróbb bazárt, de ez sem gyakori. Ajándékot születésnapra és karácsonyra kapnak (névnapra valami apróságot). Amikor játékot veszek, mindig azt nézem, hogy jó minőségű, tartós, esztétikus játék legyen, és érdekelje a gyerekeimet. Persze az is számít, hogy ne legyen csillagászati ára, de egy minőségi játékot sajnos 2-3.000 Ft-ból nemigen lehet megvenni. Már november elején elkezdem bogarászni az internetet, hol mi akciós, melyik játékot hol árulják legkevesebbért, és nov. végén szoktam megrendelni, ahogy most is.
Én már olvastam itt, hogy 50.000-et költenek gyerekenként karácsonyra, na attól lehidaltam én is.
2010. nov. 22. 18:50
8/27 anonim válasza:
kb. 7000 forintot de lehet hogy kicsit több lesz.
2010. nov. 22. 18:51
9/27 A kérdező kommentje:
Elsőnek:
Az az 50.000 Ft gyerekenként tényleg durva,hol olvastad?Én is elolvasnám.
Mi is 10-15 ezret költünk ilyenkor,de persze megnézük,hogy mire.Ha a gyereken múlna az összes "reklám" játék meglenne,persze csak 5 percig játszana velük aztán kerülne a polcra.
2010. nov. 22. 19:00
10/27 anonim válasza:
3800 Ft. Ennyi jut csak sajnos, de nem az értéke a lényeg. Egyébként egy autópálya mintás szőnyeget kap. Inkább praktikus legyen, és játszon vele, mint drága és rá se néz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!