Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi jut babátok karácsonyi...

Mennyi jut babátok karácsonyi ajándékára az idén?

Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 13:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 3 gyerekünk van, a pici 15 hónapos. Gyerekenként kb. 10 E ft-t költöttünk ajándkékra. Ez ugy gondolom nem sok, és nem is kevés. Már szeptember óta gyüjtögetek erre, igy nem plussz kiadás volt.
2009. dec. 17. 14:04
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

már előző hónapokban elkezdtünk erre készülni, mivel nem állunk túl jól és azerettünk volna szép első karácsonyt a picinek szép ajándékokkal, ezért már októberben elkezdtük apránként megvenni.

kap egy FP járássegítőt ezt használtan vettük 4500 ft-ért, egy mássz utánam micimackót ez 7500 Ft volt, egy gyerek laptop ezt egész jó áron vettük akciósan volt 2200 Ft, kap egy szánkót ez 4500 ft.

ez így ha össze adjuk soknak tünik, de apránként nem olt nagyon megterhelő.

2009. dec. 17. 14:06
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Több mindent kap/illetve a tesói is. De nem csak tőlünk, hanem a nagyszülőktől, testvéreméktől is. De mindenkitől egy dolgot, van, akitől csak egy pici autót, pár száz forint volt a LIDL-ben. Úgy beszéltük meg, hogy mi megvesszük, és nekiadjuk a nagyiknak, ők majd átadják. Ráadásul kisfiam szülinapját is Szenteste tartjuk, bár csak egy éves lesz, és úgysem tudja, hogy mi a szülinap vagy a Karácsony:) A nagyobb testvérek is kevesebbet kapnak, mint tavaly, de azt, amit nagyon szeretnének. Szerintem nem az ára számít, csak találjuk ki, mi az óhajuk:)
2009. dec. 17. 14:06
 4/18 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.Nálunk 4 gyerek van a családban,egy a miénk.Minden gyerekre kb. 3000 ft-t költöttünk,de senkinek nem veszünk ajándékot másnak,csak ők kapnak.

Sajnos ennyi jut.

2009. dec. 17. 14:07
 5/18 A kérdező kommentje:
Így van,nem az ár számít,csak fájt a szívem,mert egy csomó olyan dolgot láttam,ami nagyon jó ajándék lenne,de az ára...huuu.
2009. dec. 17. 14:08
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Az én babám még csak 4,5 hónapos, kersztelőjére kapott játékokat, azokat eltettem karácsonyra, és csak akkor kapja meg+ vettem neki én is egy-két dolgot, babakönyvet, zenélő játékot kb 4000-et költöttem rá.
2009. dec. 17. 14:11
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Mi sem állunk túl jól:( De vettünk neki 1 mászó Micimackót,nagyszülőktől is kap ajándékokat,így lesz neki a fa alatt ajándék:)Bár még csak a karácsonyi izzót fogja sztem értékelni mivel még csak 5hós:)
2009. dec. 17. 14:15
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
én használta n vettem neki aktiviti kockát.nagyon drágá a gyerekjátékok,és csak ideig-óráig használják.ezért nem adok ki 4-5 ezret.még egy valamire való mesekönyv,is 1200-1500 ft körül van.mivel 1 év körüli babám van,igy nem vettem csak 1,2 dolgot karácsonyra,mert ahogy fejlődik,úgyis meg kell venni neki a fejlesztő játékokat,gondolok itt a fa puzzle-ra,vagy egyéb neki való játékra,azokkal ugy sem várok a köv ünnepig.
2009. dec. 17. 14:27
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

:) Egyszem gyerek, és első unoka. Mi a párommal egymásnak és a nagyszülőknek nem veszünk ajándékot, én csináltam egy-egy fényképalbumot nekik születéstől fogva.

A baba tőlünk kap egy mássz utánam fülest, a nagypapiéktól (szüleim) gumi építőkockát, babavizet, pelust. Anyóstól semmit, azt mondta így is sok vacka és rongya van...szóval inkább nem kommentálom.

2009. dec. 17. 14:29
 10/18 A kérdező kommentje:
Utolsó: kedves anyósod van:-(
2009. dec. 17. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!