Mennyi jut babátok karácsonyi ajándékára az idén?
Szia!
Ahogy írták a pici babák nem tudják,hogy most ünnep van.:)
Az én kislányom tavaly szinte semmit nem tudott értékelni a karácsonyból,de az idén :):):). 18 hónapos épp ma és mi sok apró dolgot vettünk neki(hintalovat használtan,1500Ft,rajztáblát (olyan régi letörölhető) 1990Ft,ugató plüss kutyust 1000Ft és még sok apróságot kap a rokonoktól barátoktól.
De szerintem inkább azt fogja élvezni,hogy tépheti a csomagolópapírt és a karácsonyi izzók villogását,vettünk csillagszórót :) ja és,hogy kicsit később lesz este alvás :P:))))).
Nem az ajándék nagysága és az ára a fontos hanem,hogy együtt van a család és szeretitek egymást.:)
Boldog békés ünnepeket.
18 hónapos kislány anyukája
utolsó vok:
Hát az anyósok ilyenek :S.
nálunk is ez a helyzet.
A lányom szülinapjára nem kapott semmit tőlük pedig első unoka és a sok vendégtől kapott ajándékot + tőlünk és a másik nagyszülőktől :).
Nálunk is első baba van, és alig múlt 4 hónapos, tehát semmit nem ért belőle, de azért ajándék lesz bőven! :)
Mi a nagyiktól ruhákat kértünk, már meg is kapta, másik nagyitól pénzt, abból vettünk bundazsákot, nagybácsi, nagynéni pelust hozott (össz.200db) Mi pedig babakönyvet veszünk neki, mert az Ő korában éppen az lesz hasznos, de mi eleget költünk menet közben, tehát ez csak egy jelképes lesz, hogy mégis legyen neki is valami a fa alatt a szüleitől. :)
Most mit mondjak...anyós elvileg nagyon várta az unokát...most meg minden fontosabb, mint a gyerek. Először sírtam, mikor a csodaszép kis fodros ilyen-olyan csini ruháit lerongyozta, ráadásul úgy, hogy mindent az én szüleim és testvérem vettek...
Tegnap közöltem vele, hogy ha ilyen felejtse el hogy van unokája (nem mintha sokat törődne vele, hiszen már többedik alkalommal fordult elő, hogy "elfelejtette" a beígért látogatást. a fia látta két mormon pasival mentek "hittéríteni")
Tudom nem témába illő, de fáj...
Szia!
Nálunk is három van, és egy a miénk. 10 ezer forint jut rájuk idén, de ettől függetlenül én is úgy érzem, hogy még egy halom dolgot szívesen megvennék nekik.
15 hónapos a kislányom, és imád minket, mi is őt. Ha semmi nem lenne a fa alatt, sem számítana, csak az, hogy együtt vegyünk szeretetben, egészségben, Vele, a gyermekünkkel.
Egyébként a Fakopáncsban nagyon-nagyon jó játékok vannak nagyon jó áron. Esetleg nézz szét ott.
Boldog karácsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!