Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért csipked a 23 hós lányom?

Miért csipked a 23 hós lányom?

Figyelt kérdés
fél éves kora óta úgy alszik el, hogy csipkedi a csuklómat, kezemet, néha már nagyon zavar, meg fáj. ha elveszem hisztizik. Eleinte a nyakamt csipkedte, az sem volt jobb, sőt. Cumizik is, miért nem elég ha csak fogom a kezét? Mikor szokik le? Valakinél volt ilyen?
2010. nov. 12. 14:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Én most várom az első babámat, láttam magam körül sok furcsaságot, a közvetlen ismeretségi körömben is van olyan anyuka, aki mindent megenged a gyerekének. de hidd el, biztosan Te is tudod, hogy azért mert kicsik, még nem hülyék a gyerekek. Magyarázd el neki szépen, hogy ez neked fájdalmat okoz, ezért azt szeretnéd, ha nem csinálná többet.
2010. nov. 12. 14:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Á, elmagyarázni..... Kb 10 másodpercig be is tartja.
2010. nov. 12. 14:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Csípd vissza, de csak egy nagyon picit, de hogy érezze, hogy ez neked fáj, és megérti, és abbahagyja. :)
2010. nov. 12. 20:01
 4/5 anonim ***** válasza:

nekem a fiam(2éves)és este úgy alszik el kicsi kora óta,hogy az orrom alatti anyajegyet piszkálja,vagy a számba nyúlkál.Már párszor rácsaptam a kezére,hogy ezt nem szabad,mert ez anyának fáj.Most átszokott a pólómba nyúlkálásra(nyakkivágásba nyúlkál)

és napközben csíp és harap.már próbálkoztam a visszacsípéssel,a kézre csapással,az "elmagyarázom-al"de eddig nem nagyon akarja elhagyni.Szerintem ő most ismerkedik ezzel a dologgal.

2010. nov. 12. 20:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom,lehet,hogy gonosznak gondoltok,de ezt nem engedném.Elég régóta csinálja ezt veled,magától nem fogja ezt elhagyni.Ne add oda a kezed.Adj neki egy plüsst.Sírni fog az biztos,de légy kitartó.Legalábbis Én ezt tenném.Biztos lehetsz benne,hogy először 2-3 órát fog sírni,de a fáradságtól el fog aludni.Másnap már hamarabb elalszik,később pedig belenyugszik,hogy nem csipkedhet.
2010. nov. 13. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!