Egy éves a lányom és kb 2 hete kezdte ezt az iszonyatos hisztit. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
mindenért hátra vágja magát ha beszélek hozzá magyarázni akarom hogy nem szabad akkor ütöget.és hát mint minden embernek nem véges a türelme este fele már nagyon ki vagyok olyan kor általában ott hagyom nem foglalkozok vele (úgy értve ha hisztizik)mit tegyek bántani nem fogom mert az nem megoldás.2011. okt. 22. 11:22
1/6 anonim válasza:
szia!
Én is ilyenkor azt csináltam , otthagytam és átmentem a másik szobába.
Egyrészt kifújtam magam, másrészt meg az esetek 90%ban hallottam, hogy szipogni kezd, majd abbahagyta azt is, és utánam jött, vagy hívott.
Mondjuk kicsit korán kezdi a leányzód, azt azért megemlítem....
2/6 anonim válasza:
1. meggyőződsz arról, hogy gyerekbiztos a szoba, ahol van
2. ott kell hagyni, akár a konyhába, fürdőbe menj ki egy kicsit, vagy át a másik szobába
a hisztit csírájában kell elfojtani, ennek ez a technikája, ilyenkor csak olaj a tűzre, ha elkezdesz magyarázni, azzal ráérsz, ha már lehiggadt, hiszti közben úgysem hallja
3/6 anonim válasza:
Én is ilyenkor otthagyom és kb. pár másodperc elteltével már kullog is utánam mintha mi sem történt volna. Ha ilyenkor beszélsz hozzá annál inkább csinálni fogja, mert vevő vagy a műsorra, viszont ha rájön, h nincs néző, akkor a hiszti is értelmét veszti. kitartás!!!
4/6 Gönczöl Timi válasza:
Teljesen megértelek az én kislányom 13 honapos és detto ugyan olyan mint a te lányod :)A védönö szerint mi is nagyon hamar elkezdtünk a hisztit de nem tudok mit tenni vele én sem.Az tényleg a legjobb megoldás ha ott hagyod amig tombol mert nincsenek észérvek amik egy ekkora gyereknek használnának.Hidd el én is kiborulok ettöl rendesen de arra gondolok ez is elmulik majd egyszer:))).Volt olyan is amikor már az örület határán álltam,hogy beleraktam az arcom a párnába és orditottam egy nagyot.Ki kell adni a fáradt gözt!!!!!Okosat nem tudtam irni de tudd nem vagy egyedül a problémáddal.
5/6 anonim válasza:
Rá kell hagyni, aztán rájön hiába hisztizik, nem érel vele semmit!
6/6 A kérdező kommentje:
igen szerintem is nagyon korán el kezdte a hisztit de ez azért is van mert a mama mindent meg enged én meg nem!sajnos:(KÖSZÖNÖM A TANÁCSOKAT ! BE VÁLT!
2011. okt. 27. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!