1 éves kislányom ugy érzem, hogy retteg. Valahányszor csak egy percre hagyom magára a szobába iszonyatos sirásba kezd. Mit csináljak, hogy egy pici nyugalmam legyen néha?
Ezt szeparációs félelemnek hivja a pszichológia, azaz a gyermek fél attól, hogy a szülei elhagyják. (tesók, közvetlenül együtt élő rokonok) Talán ha a látószögén belül maradsz, v ha el kell menned, akko mondjuk az apuka v aki utánad áll a legközelebb hozzá, az marad vele. Vagya jelenlétedben egy olyan személy foglalkozik vele, aki mindig vele tud lenni ha el kell menned.aztán először csak 1-2 percre hagyod ott stb. Talán.
Am hogy érted,hogy szigorú vagy vele?
Az enyém jóval idősebb, mi hasonlótól szenvedünk, de a lányom emberektől fél.Nem tudom mi alapján válogatja,mert van aki 1 pillanattól haver van akit hacsak meglát üvölt, és rohan majd elhagyja a lábait.Közbe pedig visít.
amit előttem leírnak jó lehet próbáld ki, ha kimész beszélj hozzá, hogy tudja ott vagy.
nekem ugyan ez se válik be, az meg,hogy ott hagyjam valakire lehetetlen.Apa dolgozik.anyóstól fél legjobban,ha csak a házat meglátja már üvölt, de nem mondja mitől fél.
Bevinni képtelenség, sír, reszket ájulás közeli állapotba kerül.És szinte csak náluk:(
Még 1-2 hónapig próbálkozzunk azt javasolták, ha nem megy nem mondja el mitől fél ott sajnos mi pszichológushoz kerülünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!