6 éves Dalmata. Bármi, ami az útjába kerül megtámad. Acél kerítéssel van körbe kerítve, ha egy idegent meglát a közelünkbe, őrjöng, habzik a szája, iszonyatos látvány. Megállíthatatlan. Szerintetek?
-16 embert támadott meg
-2 kutyát marcangolt halálra. /egyik egy kifejlett rottweiler!/
-Velünk az agresszivitás apró jelét se mutatja.
nehezen irom le ezt,de ez már menthetetlen,altatás az egyetlen megoldás,sajnos nem tudhatod,mikor fog valakit a családból megtámadni,hiába nincsenek erre utaló jelek...
első válaszoló voltam.
kutyapszhio kell neki,meg nem házhozjárás.
Rendes kutyasuli kell menni csak úgy fogja megtanulni!
A dalmaták nehezen kezelhetőek és ha elrontják őpket bizony agresszívak. Nem tudom hol laktok de a legjobb lenne neki a Népszigeti kutyaiskola,azért az mert ott sok olyan kutyával foglalkozták már mint a tietek.
Nehogy elaltatazsd!!Mért mondok iylet neki!!Előbb vidd el abba a kutyasuliba amit mondtam ennyit megér az élete!! Nála rosszabb kutyákon is segítettek már!!
It az oldaluk,hívd fel őket legalább és mondd el nekik mi a baj mit lehetne tenni.
www.kutyasuli.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!