7 hónapos a fiam, szeretném ha júliústól bölcsibe járna, szerintetek még időben szólók ha a héten telefonálok? 2 bölcsi is van a közelünkbe mind a kettőbe felírathatom?
Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 19:56
1/3 anonim válasza:
az attól függ hol laksz.
nálunk nincs hely szinte sehol.
kisfiam októberben megy bölcsibe és tavaly nyáron írattam be.
2/3 A kérdező kommentje:
Budapest,IX. kerület
2010. febr. 2. 21:07
3/3 anonim válasza:
Szia! Nálunk 4 bölcsi van, nekem is lehet, hogy a tervezettnél előbb vissza kéne mennem dolgozni. Január 15.-e körül végigtelefonáltam az összeset, de csak szeptembertől van az egyikben hely (az se biztos, mert már sokan fel vannak iratkozva), a többiben meg csak jövő tavasszal. Úgyhogy én a helyedben gyorsan intézkednék, így se biztos, hogy találsz helyet. Persze a nők gyorsan menjenek vissza dolgozni, de az már senkit nem érdekel, hogy a gyerekeiket hova tudják rakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!