Kapott ma már ki 2 év körüli gyermeked?

Az enyém is zizis, voltunk ma Dúdolón, ott is kattantak voltak a gyerkőcök biztos tényleg a front.
Nem kapott ki, de ma kiabáltam vele kétszer is, egyszer az öltözésnél, mert állandóan elszaladt, mire felhúztam az egyik zokni, lehúzta a másikat, odakészítettem a ruhát, amit fel akartam adni rá, elszaladt velük, szétszórta őket a lakásban, én pedig indulni szerettem volna már...
A másik alkalom pedig az volt, h már a boltból jöttünk haza, és mindenképp maradt volna a parkban, nehezek voltak a szatyrok, ideges volta, h nem lesz kész az ebéd...
Ebédnél már nem szóltam semmit, máskor nagy örömmel eszi a halrudacskát, most pedig finnyáskodva ellökte a tányért. Lefeküdt ebéd nélkül, két és fél órája alszik, szerintem farkaséhes lesz, mikor felébred:)

Igen. A fenekére /pelis/ és nem nagyot, nem is fájt neki csak rosszul esett, na de ez volt a cél. Miért? Mert a földre vágta magát az utca közepén szakadó esőben, rugdosott és üvöltött, hogy nem akar hazamenni. /Játszóházból/.
Vagy azért, mert direkt kiborította a fűszereket az asztal közepére, többszöri kérésem ellenére is... stb.
Nagyon sok türelmem van, de nem végtelenül.
Lehet mondani, hogy gonosz vagyok.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!