Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kapott ma már ki 2 év körüli...

Kapott ma már ki 2 év körüli gyermeked?

Figyelt kérdés
Miért?
2010. nov. 9. 14:19
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
az én fiam sem akart aludni, nyomta a hisztit, meg ki akart jönni tvt nézni, két pici dá-dát kapott a popojára.
2010. nov. 9. 14:37
 12/16 anonim ***** válasza:

Az enyém is zizis, voltunk ma Dúdolón, ott is kattantak voltak a gyerkőcök biztos tényleg a front.

Nem kapott ki, de ma kiabáltam vele kétszer is, egyszer az öltözésnél, mert állandóan elszaladt, mire felhúztam az egyik zokni, lehúzta a másikat, odakészítettem a ruhát, amit fel akartam adni rá, elszaladt velük, szétszórta őket a lakásban, én pedig indulni szerettem volna már...

A másik alkalom pedig az volt, h már a boltból jöttünk haza, és mindenképp maradt volna a parkban, nehezek voltak a szatyrok, ideges volta, h nem lesz kész az ebéd...

Ebédnél már nem szóltam semmit, máskor nagy örömmel eszi a halrudacskát, most pedig finnyáskodva ellökte a tányért. Lefeküdt ebéd nélkül, két és fél órája alszik, szerintem farkaséhes lesz, mikor felébred:)

2010. nov. 9. 14:37
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem, de nekem külön szerencsém van, mert nagyon jó kisfiam van, persze van, hogy 8-szor kérek valamit, de végül megteszi. Előfordul a hiszti, de max. heti 1-2. Szinte mindent meg lehet neki szavakkal magyarázni. Nem mondom, hogy nem kapott még a fenekére, de ez igen ritka, én inkább felemelem a hangom, rögtön tudja, hogy gáz van. Neki az a legnagyobb bünti, ha elküldöm magam mellől, pl. a szobájába és mondom, hogy nagyon mérges vagyok rá, akkor rögtön bújik, és kisangyal lesz belőle.
2010. nov. 9. 14:53
 14/16 anonim ***** válasza:

Igen. A fenekére /pelis/ és nem nagyot, nem is fájt neki csak rosszul esett, na de ez volt a cél. Miért? Mert a földre vágta magát az utca közepén szakadó esőben, rugdosott és üvöltött, hogy nem akar hazamenni. /Játszóházból/.

Vagy azért, mert direkt kiborította a fűszereket az asztal közepére, többszöri kérésem ellenére is... stb.

Nagyon sok türelmem van, de nem végtelenül.

Lehet mondani, hogy gonosz vagyok.

2010. nov. 9. 15:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Kapott pelenkázás közben a fenekére egyet, mert nem akarta és vergődött, össze-vissza rugdosott. Persze a bilizés még nem megy, a pelenkát meg egyre rosszabbul tűri. De ma nagyon hisztis, semmi sem jó neki, az ebédjét sem hajlandó megenni, pedig az egyik kedvence van.
2010. nov. 9. 15:32
 16/16 anonim ***** válasza:
15:24-es vagyok. A kérdésben figyelmen kívül hagytam, hogy "ma". Természetesen ezek nem ma történtek, hanem az elmúlt 3 hónapban, ma nem különösebben hisztis szerencsére.
2010. nov. 9. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!