Kapott ma már ki 2 év körüli gyermeked?
Figyelt kérdés
Miért?2010. nov. 9. 14:19
1/16 anonim 

válasza:

nem akartat feljönni a harmadika gyalog csak állt lent és sírt. Megoldottuk:-) De nem kapott ki érte. Csak megkérdeztem tőle miért nem jött fel anyával?
2/16 anonim 

válasza:

Nem, de mindkettőnek mondtam ma már, hogy szégyelje magát. Teljesen zizik voltak....
3/16 anonim 

válasza:

Nem és nem is szoktam veszekedni vele. Az egyetlen dolog ami miatt sokszor rászóltam ma hogy séta közben a babakocsit fogja és megbotlik benne én meg félek nehogy rámenjek a lábára.
és az a baj hogy el is húzza magával de nem kapott ki.
4/16 anonim 

válasza:

Nem.Pedig fel sem tudnám sorolni mi minden butaságot csinált ma kint az udvaron.
5/16 anonim 

válasza:

Nem, de megszidni, megszidtam, mert ragadt le a szeme olyan álmos volt, de nem akart lefeküdni. Aztán édesanyával elaludt.
6/16 anonim 

válasza:

Szia! nem tudom, a kikapás pontosan mit jelent, de az én 2 éves fiam állt ma már a sarokban, mert a teájával szürcsölt, kicsöpögtette, pacsázott benne a hugával. Nem vagyok egy szigorú anya, de az enni- és innivalóval való játszást nem tolerálom. Persze először figyelmeztettem, de ő is totál be volt zsongva ma - biztos az időjárás :)
7/16 anonim 

válasza:

Nem, csak "veszekedtünk", tisztára zizi volt, nem akart aludni. Front van. Most nyugi van, alszik 2 órája.
8/16 anonim 

válasza:

Nem, de baromi lila volt a fejem, mert öltöztem, és nem hagyott, csak fogta a lábam és bömbizett, oka nem volt rá. A száját viszont befogtam és rámordultam igencsak, ez sem jobb sokkal,mint ha a fenekére csapnék:( nem birtam már türtőztetni magam. Ja ,elötte nem engedett pisilni, rángatott fel a wcről...
9/16 anonim 

válasza:

Amikor ilyeneket olvasok mindig elmegy a kedvem a szüléstől.
10/16 anonim 

válasza:

14.33.
lesz is, és volt is ennél különb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!